Етно село Врдничка кула: Уживање у чарима фрушкогорског мира и нетакнуте природе

0
446
Извор фотографије Етно село Врдничка кула: https://www.etnoselo-vk.rs/

На месту где се шири мирис борове и липове шуме који пуни плућа здравњем, на само граници са прелепим Националним парком природе Фрушка гора смештено је етно село Врдничка кула.

Овај комплекс је име добио по старој кули која датира још и 14. века, и то из периода када су Римљани били насељени на том подручју.

Јединствено етно село Врдничка кула се истиче бајковитим природним пределима, чистим ваздухом, цвркутом птица, жубором воде и несвакидашњем миру и тишини.

Извор фотографије: Етно село Врдничка кула: https://www.etnoselo-vk.rs/

Све су то разлози због којих је велики број како иностраних, тако и домаћих туриста баш на овом месту пронашао своју оазу мира и лепоте.

На површини од 3 хектара саграђени су бунгалови различитих величина и капацитета, а све у циљу потреба и захтева гостију.

Извор фотографије: Етно село Врдничка кула:https://www.etnoselo-vk.rs/

Поред двокреветних младеначких бунгалова, посетиоцима су на располагању бунгалови који могу да приме и до 6 особа, као и етно собе са два одвојена кревета.

Сви смештајни капацитети су изграђени у етно стилу, од природних материјала и у потпуности су прилагођени амбијенту у којем се налазе.

Поред бунгалова, комплекс садржи и етно ресторан у којем се спрема домаћа традиционална храна чији је капацитет до 230 гостију, као и вински подрум који може да прими до 130 особа.

Позната „стаза здравља“ који туристу посебно воле је повезана  са етно селом Врдничка кула и то на удаљености око 15 минута лагане шетње.

Извор фотографије: Етно село Врдничка кула:https://www.etnoselo-vk.rs/

Дуге шетње, вожња бициклима, уживање у непоновљивом фрушкогорском миру, укусни гастрономски специјалитети, и љубазни домаћини су разлози због којих се долази у ову оазу нетакнуте природе.

Етно комплекс Врдничка кула због садржаја које нуди представља идеално место како са породице, парове и појединце.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име