FANTASTIČNE IDEJE ZA KIĆENJE JELKE: Okitite jelku baš po svojoj meri!

0
2282

Ovo praznično vreme je zaista posebno, i bez obzira na sve probleme, mi se nekako osećamo fino, ponela nas je praznična euforija što bi rekli. Prave se najlepša jela, kolači, čisti se kuća, kupuju pokloni za najmilije i naravno nezaobilazni detalj svake kuće je svakako-jelka! Kićenje jelke je jedan od najlepših porodničnih aktivnosti. Kako zamisliti dom bez jelke, sa sve crveni, plavim, žutim, zlatnim ukrasima i lampicama koje svojim treperenjem unose neku toplinu u naš dom i naša srca.

kicenje-jelke-17

Ako još uvek  niste okitili jelku, možda zbog toga što niste stigli ili nemate ideju, a želite da i ove godine izgleda posebno i u vašem stilu mi vam donosimo neke od najlepše okićenih jelki koje smo našli. Slobodno preuzmite neke od ideja, pustite maštu na volju i zabavite se sa svojim ukućanima, ipak je ovo vreme druženja i uživanja! Srećni praznici!


1)  Ako ste praktični i ne volite previše boja i svetlucanja, onda je nešto ovako idealno za vas dom,jednostavno, a i jako lepo u isto vreme.

kićenje-jelke-14

2) Ukoliko ste ljubitelj zlatne boje onda je ova kombinacija predivna, takodje jednostavna, praktična, a zadivljujuća.

kićenje-jelke-15

3) Možda ipak niste ljubitelj drvceta ili vam je dosadilo, i ne znate posle šta ćete s njim, ako je tako onda je ova ideja idealna za vas. Isto tako je mnogo zanimljiva i nekako posebna, a u isto vreme ispunjava i svrhu. Predivno!

kićenje-jelke

4) Možda želite da ove godine jelki date lični pečat, pa možete da je okitite porodičnim fotografijama, ili vama lepim slikama neke zimske idile, u svakom slučaju je lepo i  orginalno.

kićenje-jelke-13

kićenje-jelke-12

 

5) Ukoliko volite da vaša jelka ima svega i svačega i da stalno pogled mami ka sebi onda je ovako nešto zaista za vas. U izradi satova vam mogu pomoći vaši najmlađi ukućani koji će se bez razmišljanja lepo zabaviti!

kićenje-jelke-3

kićenje-jelke-1

6) Ukoliko ste ljubitelj cveća i naravno ljubitelj leta, ova jelka sa motivima cvetova je idealna za vas. Cvetiće možete sami da napravite ako umete ili možete kupiti neke bukete pa zakititi jelku njima 🙂

kićenje-jelke-8

7) A evo još jedne ideje bez da vam treba jelka, zaista predivno!

kićenje-jelke-5

8) Evo još jednog praktičnog, ljubičastog primera, za sve pristalice ljubičaste boje i jednostavnosti.

kićenje-jelke-11

9) A možda je ipak ovo sve što vi želite za Novu godinu i praznike i možda se oko ovoga najviše potrudite da ga što bolje”okitite” i date mu svoj lični pečat. U svakom slučaju nije bitno, ono što je najbitnije jeste da uživate u onome šta volite i da radite to sa voljom i osmehom na licu. Sve najlepše za nadolazeće praznike 🙂

kićenje-jelke-7

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име