Slika sa venčanja iz okoline Kragujevca oduševila Srbiju: Mladenci su na potpuno neuobičajen način stigli do manastira, a tek da vidite ko je bio vozač!

0
2610

Pre nekoliko dana Jasmina i Marko Jevđenijević iz okoline Kragujevca odlučili su da kažu sudbonosno “da” i tako učvrste svoju vezu. Naizgled, potpuno normalna situacija, da sa tog događaja nije “procurila” jedinstvena fotografija u koju se cela Srbija zaljubila.

Kako smo navikli da najsrećniji dan u životu jednog bude u stilu glamura, skupih limuzina i kočija, ova slika potpuno nas je oborila sa nogu.

Pročitajte i  Za srpskom glumicom muškarci su ludeli! Bila je seks-simbol 90-ih, a sada se povukla iz javnosti i POSVETILA MANASTIRU

Zbog neprohodnih puteva širom Srbije, koje je zavejao sneg, budući bračni par bio je primoran da na svoje venčanje u manastiru dođe kvadom (motorom na četiri točka), a srećne mladence je na kvadu, ni manje ni više, dovezla monahinja Ana.

Zahvaljujući monahinji, snežni smetovi nisu sprečili mladence Jasminu i Marka Jevđanovića da iz sela Stragari nadomak Kragujevca stignu na vreme do manastira, piše Noizz.

Pročitajte i  Dirljiva priča krije se iza nalepnice ovog srpskog piva: Čuveni čiča sa jagodinske ambalaže zadužio je Srbiju u Velikom ratu

Sliku srećnih mladenaca i monahinje na kvadu postavio je na svom Fejsbuk profilu komšija Željko.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime