Глумац Небојша Дугалић има важну поруку за све: Не постоји осмишљена формула за рађање деце, једини покретач је љубав према животу

0
829

Небојша Дугалић филмски и позоришни глумац има важну поруку о љубави.Велика прашина дигла се у јавности око предлога за повећање наталитета. Од слогана, до новчане помоћи мајкама методе су разне, међутим, не смемо заборавити шта је једино и истински важно за рађање деце.
На тај проблем осврнуо се и глумац Небојша Дугалић и свима нам оставио снажну поруку.
До деце спотано и из љубави
“Не постоји рецепт за повећање наталитета. Љубав је једини истински и прави покретач. Човек када воли и када је вољен, природно и без прецизних планова рађа децу, а мислим да су се људи генерално охладили од љубави, али и од одговорности. Рађње деце је спонтана ствар, а једини покретач је љубав према животу. Онај ко воли не може да буде фокусиран само на себе и сопствене интересе и за њега је природно да дарује нов живот, да створи нешто из те љубави, да је негује, да је чува. Као што не би требало да постоје планови у љубави, тако не би требало правити велике планове за рађање деце. Нов живот природно и спонтано проналази своје место под сунцем и за то нема унапред осмишљених формула”

Inicijalizacija u toku...
Pročitajte i  Нови асфалт у мионичком селу Планиница: Урађено 1.8 километара пута

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име