HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA: Nepogrešivo proricanje budućnosti

0
2065

Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u dlan i u karte kako bi predvidele budućnost. Zahvaljujući svom umeću, nebrojeno puta do sad su pokazale da znaju nepogrešivo da otkriju šta svaku osobu očekuje u životu.

ciganka i karte

Svaka karta na određen način otkriva šta će se desiti u budućnosti, a evo šta donose za svaki znak ponaosob tokom vrelog jula.


OVAN

BOLEST – PUTOVANJE – IZNENADNA SREĆA

LJUBAV

Vi biste nešto da promenite u svom odnosu i ako može da to bude što brže i što pre ali okolnosti i promene će se same dešavati, tako da nećete moći da utičete na njih.Vaše nezadovoljstvo je prisutno tokom celog perioda iako će vam se nametati lepa iznenađenja, mogućnost nekog kraćeg putovanja i ničim zaslužene pažnje koje ćete dobijati. Vaše raspoloženje će se menjati iz dana u dan i razmislite dobro, da li druga strana može da čita vaše misli i želje iz trenutka u trenutak? Moguće je da ćete poželeti da menjate karakter osobe sa kojom ste, što naravno nije moguće. Sve u svemu, period za avanture je odličan, a postoji i mogućnost nekog lepog putovanja iznenada.

POSAO

Ovog meseca ćete imati mnogo šansi da zaradite novac a od vas zavisi koliko ćete brzo reagovati i da li ćete prihvatiti ponude koje ćete dobiti. Početkom meseca će vas pratiti neki umor ili kratkotrajna bolest, ali nemojte dozvoliti da ove šanse propustite jer je moguće da ste se malo i ulenjili i da vas neko nezadovoljstvo ili nepoverenje u sebe spreči. Ovo je povoljan period za one koji vole igre na sreću ali zapamtite da su ove šanse prolaznog karaktera i reagujte na vreme da se ne biste posle kajali.

ZDRAVLJE

Kratkotrajne prolazne tegobe.

aries

BIK

ŽELjA – LjUBOMORA – LOPOV

LJUBAV

Vas bi ovog meseca mogla zainteresovati neka zauzeta osoba koja bi po vama mogla da ispuni vaša očekivanja i pruži vam ljubav koju dugo priželjkujete. Iz ove bi veze mogli izaći krajem meseca sa osećajem nezadovoljstva jer ona ne želi isto što i vi. Neki od vas bi mogli biti razočarani jer osoba koja im je mnogo obećavala nije ispunila ono što ste ste od nje očekivali. Trudite se da ostanete u staroj vezi iako ima ljubomore između vas i partnera jer ovo nije povoljan period za ulazak u nove veze. Moguć je povratak neke osobe iz prošlosti u vaš život ali samo pod uslovom da već niste u braku ili stabilnoj vezi. Oni koji imaju ljubomornog partnera poželeće da izađu iz veze, ali to se verovatno neće dogoditi u ovom mesecu.

POSAO

Pokušavaćete da sakrijete koliko brinete da na poslu uradite sve kako treba i osećaj nesigurnosti vas neće napustiti do kraja meseca. Mnogo truda i rada tokom celog meseca će doneti i osećaj da vas neka osoba iskorišćava. Idete ka zacrtanom cilju uprkos mešanju nekih osoba u vaš posao ali pripazite jer pred sam kraj meseca bi vam jedna muška osoba mogla sebi pripisati vaše zasluge. Niste okruženi samo prijateljima, već i osobama koje iz želje da postignu koliko i vi mogu se služiti nečasnim radnjama ali ćete ih lako prepoznati i dokazati koliko vredite, bar verbalno. Naročito vodite računa o osobama koje dolaze iz inostranstva koje bi mogle pokušati da izbegnu susret sa vama i suočavanje.

ZDRAVLJE

Nesanica i problemi sa kožom.Moguće su i pogrešne dijagnoze.

bik

BLIZANCI

LOPOV-BOLEST-PISMO

LJUBAV

Vama će ovaj mesec doneti kajanje zbog nekih ranijih postupaka prema partneru. Želećete da se malo odmorite od svega i na miru razmislite o nekim situacijama u kojima ste se osećali povređeno i na neki način iskorišćeno. Svim silama ćete se truditi da partner ne oseti o čemu razmišljate jer ne želite da ga izgubite. Prećutno prelazite preko nekih stvari jer ne želite svađu. Oni koji se nalaze u tajnim vezama treba da sačekaju kraj meseca jer će se osoba o kojoj razmišljaju javiti. Odlučićete da pokušate da se pomirite sa nekom osobom koja je ljuta na vas jer ste joj nešto prećutali. Udvaraće vam se osoba koja bi mogla vrlo brzo da izađe iz vašeg života, pa joj ne verujte.

POSAO

Ne dopada vam se postupak nekog od kolega ali ćete pokušati da ga zaštitite po svaku cenu.Trebalo bi da budete otvoreniji u komunikaciji i da kažete šta vas muči a ne da akomulirate sve negativno i onda se samo pokupite i odete. Takve vaše reakcije zbunjuju kolege i ne znaju šta vam je. Neko bi mogao da vas iskoristi i da obavljate i njegov posao i pri tom ostanete bez snage da završite sopstveni posao. Umor i nezadovoljstvo sredinom meseca bi mogao učiniti da upadnete u blagu depresiju, ali kraj meseca donosi novu poslovnu ponudu koja će vas zainteresovati.Oni koji čekaju neka dokumenta dobiće ih iako im se taj period odužio.
ZDRAVLJE

Vratni deo kičme i leđa će vam biti naročito osetljivi.

blizanci

RAK

POKLON-VERNOST-UDOVICA

LJUBAV

Početak meseca vam donosi udvaranje neke osobe koja je već duže vreme u vašem okruženju i koju niste do sada primećivali. Mnogo komplimenata i lepih reči će vam prijati i vratiti osćaj da ste zavodljivi i interesantni. Oni koji su u braku bi mogli u ovom mesecu da pomažu svom partneru i da se prilično potrude da budu u dobrim odnosima. Pažnja koja vam je ukazana je i zaslužena pa ćete uglavnom biti zadovoljni. Muški pripadnici ovog znaka bi mogli biti opčinjeni nekom ženom koje dugo nije bilo u njihovom vidokrugu a za koju su odavno zainteresovani. Žene očekuju susreti sa prijateljima i mnogo lepog druženja sa muškarcima od kojih će jedan probuditi njihovo interesovanje. Za zauzete jedan harmoničan period.

POSAO

Početak meseca donosi prihod kome ste niste nadali. Vaša odanost prijateljima bi mogla da vam sada bude od koristi jer će mnogi želeti da vam se nađu i pomognu vam u nekom projektu. Mogli biste sa naći u nekom zajedničkom poslu sa članovima porodice i uživati u radu. Dobićete i priznanja za svoj rad a saradnja sa ženama bi vam mogla mnogo pomoći da postignete ono što želite. U ovom periodu saradnja sa starim prijateljima može doneti pozitivan pomak u karijeri a bićete pomalo iznenađeni kada budete shvatili koliko vas ljudi cene. Manje ćete voditi računa o vremenskim okvirima a više o ozbiljnosti i krajnjem rezultatu kojim ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE

Bolovi u nogama, a neki od vas bi mogli proveriti i bubrege.

rak

LAV

NEISKRENOST – MISAO – VERNOST

LJUBAV

Početkom meseca ćete imati malo neslaganja sa partnerom. Puno ćete razmišljati o tome da li je iskren prema vama ili ne. Ne dovodite u pitanje njegovu vernost jer nećete biti u pravu. Opterećujete se bez potrebe jer vam je prećutao nešto. Nije prvi put da stvarate negativnu sliku u glavi ali vi se ne možete promeniti. Muški pripadnici znaka su zaljubljeni u neku osobu sa kojom ne mogu da ostvare bliži kontakt a to je verovatno neko iz kruga prijatelja. Oni pripadnici znaka koji su u dužim vezama će se poučeni iskustvima iz prošlosti malo distancirati od partnera jer neće želeti probleme. Oni koji nisu u vezi će iskoristiti ovaj period za preispitivanje i verovatno neće ni želeti da se upuste u nešto novo. Žene ovog znaka će početkom meseca biti zabrinute za opstanak svoje veze, a one koje su slobodne mogle bi upoznati nekog simpatičnog Ovna ali će razmišljati da li da mu pruže šansu. Sa voljenom osobom i članovima porodice će razgovarati o zajedničkim ciljevima i u vezi toga će se razumeti i složiti na kraju ovog meseca.

POSAO

Početkom meseca postoji mogućnost nekog neprijateljstva sa kolegama pa vodite računa šta pričate i kako se obraćate nekima od njih. Nekoga ne volite a ne možete da ga ignorišete već morate da ga trpite bez obzira na njegove zajedljive komentare o vama. Trudite se da se ne svađate jer postoji mogućnost da vas optuže za nešto za šta niste krivi. Ovaj mesec će vam doneti dosta posla i obaveza i vi ćete pokušati da se nekako izvučete ali to neće biti moguće pa ćete bežati u maštu. Bilo bi dobro da osmislite neki plan za budući period i ako možete promenite radno okruženje. Ne vredi da se nervirate jer nećete ništa postići vraćanjem na stara iskustva i opterećivanjem. Skloni ste da drugima predstavite malo drugačiju sliku od stvarne jer vaši filozofski motivi i pogledi na stvarnost su drugačiji u ovom periodu, pa nemojte biti tvrdoglavi.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa stomakom, zuboboljom a i mogle bi vas boleti noge.

lav

DEVICA

NEPRILIKA – KUĆA – NADA

LJUBAV

Tokom ovog perioda nećete biti lepo raspoloženi kao ranije jer partner neće biti zadovoljan onim što ste mu do sada pružali. Sredinom meseca će se vaša veza stabilizovati ako ostanete u vezi u kojoj ste jer postoji mogućnost da se naljutite i da je prekinete. Trebalo bi da budete malo tolerantniji ako vam je stalo do partnera. Oni koji nisu u vezi neće biti spremni na bilo kakve ustupke drugoj strani i čekaće da se pojavi neko ko će se više truditi da im ugodi. Krajem meseca ćete biti jako emotivni, i pogađaće vas svaka sitnica. Ubedili ste sebe kako vam ništa ne ide, pa odbijate potecijalne partnere grubim ponašanjem. U stvari ste samo umorni pa očekujte da će i ovo proći.

POSAO

Oni koji su u radnom odnosu neće podnositi ničije kritike, a i odnosi sa predpostavljenim neće biti dobri. Mnogi od vas će napustiti radno mesto u nadi da će pronaći nešto bolje ali u ovom mesecu to nećete uspeti da ostvarite. Oni koji traže posao moraju biti spremni na odricanja ali i poštovanje autoriteta inače prognoze nisu dobre. Ovaj je period dobar za studente, i sve one koji se bave bilo kakvom vrstom umetnosti. Takođe je dobar period za planiranje, rezultati će doći kasnije.

Zdravlje

Bolovi u leđima, opasnosti od slučajnih udaraca, uro-genitalni sistem.

devica

 

VAGA

SMRT – NADA – NEPRIJATELJ

LJUBAV

Vama prošlost ne da mira i plašite se da počnete neku novu vezu zbog ranijih iskustava.Treba da se okrenete budućnosti a ne da u svakoj novoj osobi vidite potencijalnog neprijatelja. Neki od vas će početkom ovog meseca ostati sami ili prekinuti vezu koja ih je opterećivala pa će se povlačiti u sebe i svaki pokušaj neke osobe koja će želeti da joj priđe ostaće bez rezultata. Oni koji su u dužim vezama će biti zbunjeni postupkom svog partnera i misliće da su oni negde pogrešili što neće biti tačno. Možda ćete biti u situaciji da morate nešto oprostoti svom partneru jer vaša veza ima budućnost i vi to znate. Ne plašite se novih izbora i budite otvoreniji i pristupačniji.

POSAO

Oni koji ne rade teško da će u ovom mesecu dobiti novi posao, ali ovo je samo jedan loš period koji brzo prolazi. Početak meseca nije dobar za započinjanje ali je dobar za završavanje započetih poslova. Sredina meseca vam donosi ponudu za inostranstvo ili komunikaciju sa ljudima koji nisu sa istih prostora odakle ste vi ali vi kao da ne želite da menjate posao ili ne verujete u ono što vam se nudi. Komunikacije preko interneta će naročito biti zastupljene u ovom periodu a vi ćete mnogima biti nedokučivi i neće znati šta želite, pa budite jasniji da bi mogli da dobijete ono što ste naumili. Oni koji se bave umetničkim zanimanjima je period naklonjeniji nego drugima.

ZDRAVLJE

Koštani sistem, bešika a i moguće su posekotine i slučajne povrede.

vaga

ŠKORPIJA

POKLON – POSETA – VESELJE

LJUBAV

Prijaće vam početkom meseca pažnja osobe koja vam se dopada pa očekujte poziv na sastanak. Mesec će biti ispunjen lepim događajima,susretima i izlascima. Osobama koje su u vezi partner će se truditi da na svaki način ugodi i to će pozitivno uticati na njihovoraspoloženje. Neka bi vas osoba mogla prijatno iznenaditi ponudom za izlazak na neko lepo mesto. Ne razmišljajte mnogo o razlozima za takvoponašanje već se opustite i provešćete se dobro. Prilike koje ćete sada imati nemojte propustiti. Izlasci na javna mesta i ćaskanja sa prijateljima će učiniti da se oporavite od prethodnog lošeg perioda.

POSAO

Početkom meseca biste mogli dobiti neko priznanje za vaš rad ili bi se mogla javiti neka osoba koja bi želela da vam se na neki način oduži za učinjenu uslugu. Nečiji iznenadni dolazak bi vas mogao obradovati a moguće su i proslave u poslovnom krugu. Udruživanje i zajednički projekti će takođe biti unosni pa je sada povoljan trenutak za dogovore i planiranja. Oni koji ne rade pred kraj ovog meseca bi mogli dobiti posao.

ZDRAVLJE

Problemi sa nogama.

škorpija

STRELAC

ŽELJA – SVEŠTENIK -TUGA

LJUBAV

Mnogi od vas još uvek čeznu za nekom osobom koja bi ih emotivno ispunila. Oni koji imaju partnera nisu baš zadovoljni jer smatraju da njihov partner mnogo obećava ali ne razume njihovu potrebu da budu duhovno bliski sa osobom sa kojom su u vezi. Morate priznati da je vas zaista teško razumeti, jer ponekad ni vi sami sebe ne razumete. Za one koji su slobodni je moguće poznanstvo sa osobom koja je starija od njih i koja se bavi nekom vrstom humanitarnog rada. Muškarci bi se u ovom mesecu mogli naći između dve ženske osobe koje bi im bile podjednako drage i neće moći da se odluče na koju će stranu.

POSAO

Niste zadovoljni svojim poslovnim prilikama a u ovom ste periodu naročito emotivno osetljivi.Očekujete uspeh u ciljevima koji su zaista visoki.Vaš trud da postignete nešto je posledica vašeg vaspitanja.Ako niste u mogućnosti da brzo dođete do cilja vi ste nesrećni.Sve u svemu ovog meseca ćete imati dobre poslovne prilike jer ćete imati naklonost neke uticajne osobe od koje možete mnogo naučiti.Neko će vam tražitipomoć pa ako možete bilo bi dobro da mu izađete u susret, jer se dobro dobrim vraća.

ZDRAVLJE

Melanholija.

strelac

JARAC

SREĆA – LJUBAV – NOVAC

LJUBAV

Bićete fantastično raspoloženi tokom celog meseca jer ćete konačno shvatiti šta je za vas dobro a i događaji koji će se nizati će vam potpuno odgovarati. Prijatelji će vam činiti sitne pažnje a sredinom meseca u vaš život će ušetati osoba koja bi mogla biti veoma značajna za vašu emotivnu stabilnost. Izlazićete sa osobama koje volite a sve one koji vam smetaju ili ne odgovaraju ćete izbegavati. Oni koji su u stalnim vezama će takođe biti zadovoljni jer se nalaze u fantastično periodu. Svi oni koji imaju vezu koja se nije mogla ostvariti iz nekog razloga imaće konačno susret.
POSAO

Ambiciozne ovog meseca čeka fantasičan napredak i ispunjenje neke dugogodišnje želje. Oni koji traže posao konačno će raditi ono što vole a okruženje će biti ljubazno i mnogi će im pomagati i izlaziti u susret. Vaše dobro raspoloženje ćete prenositi i na kolege. Sitnice koje su vas do skoro nervirale sada nećete nI primećivati. Shvatićete da ste se nervirali bez potrebe.Kraj meseca vam donosi značajan prihod a i realizacija nekog posla donosi nečije priznanje. Manje ćete raditi nego inače a prihodi će se povećati.

ZDRAVLJE

Problemi sa želucem.

jarac

VODOLIJA

GUBITAK- PISMO- NADA

LJUBAV

U ovom mesecu ćete imati potrebu da sa svojim partnerom razgovarate o budućnosti, ali i o prošlosti i posledicama koje utiču na njihov sadašnji stav i ponašanje. Neki od vas će se dopisivati sa osobama iz inostranstva ili onima koji ne žive u mestu njihovog boravka. Vas u ovom mesecu čeka planiranje nekog susreta i sve akcije koje budu preduzimali nekako će biti vezane za planiranje budućnosti .Oni koji su slobodni neće imati hrabrosti ni volje da se upuste u nešto novo bez prethodnog upoznavanja jer su svesni da rizik do sada nije dao neke dobre rezultate. Oni koji su zauzeti treba da budu oprezni i da ne rade one stvari koje bi na bilo koji način ugrozile njihovu vezu. Posebno pokušajte da sakrijete pisane sadržaje da ne bi partner nešto pogrešno protumačio.

POSAO

Mnogi od vas će u ovom mesecu morati da potraže dodatni izvor prihoda pa će odlaziti na razgovore za posao. Neki će želeti da idu u inostranstvo pa će prikupljati dokumenta koja su im potrebna. Ovo je mesec čekanja rezultata pređašnjih akcija i završavanja započetih poslova. Materijalizacija će doći kasnije. Neki od vas će tražiti kredite koji u ovom mesecu neće biti realizovani. Odlučićete se na određene rizike a to može doneti dobre rezultate ako sarađujete sa inostranstvom. U ovom mesecu možete odlučiti da uložite novac u neki unosan posao. Nemojte primati k srcu komentare ljudi koji vam ne mogu pomoći jer ćete u ovom mesecu naročito biti osetljivi. Znate šta vam je cilj i idite ka njemu.

ZDRAVLJE

Čuvajte se slučajnih povreda.

 

vodolija

RIBE

SREĆA – UDOVICA – POSETA

LJUBAV

Čuvajte svoje ljubavne tajne jer su u ovom periodu moguća ogovaranja i moglo bi se dogoditi da neko prenese voljenoj osobi nešto što nije istina. Slučajan susret sa nekom osobom iz inostranstva bi vas mogao relaksirati ali i opteretiti zbog toga što bi ovo moglo da poremeti vaše redovne obaveze. Vaši su stavovi po pitanju veza prilično čvrsti i od njih ne odstupate ali za one koji nisu trenutno u vezi naredni period ne donosi ništa novo. Ova usamljenost će vam prijati i provodićete vreme u neobaveznim razgovorima. Muški pripadnici znaka neka pripaze ukoliko se nalaze u tajnim vezama jer bi nešto moglo da dođe do partnera i da imate problema. Žene takođe neka paze kome se poveravaju.

POSAO

Početkom meseca će se vaše finansije poboljšati pa nećete imati briga kao ranije. Komunikacija sa kolegama će biti dobra a mogli bi ostvariti i neku dobit na koju niste računali. Bićete dobro raspoloženi i svoje ćete obaveze s lakoćom obavljati. Oni koji imaju neki ispit u ovom bi periodu mogli biti sigurni da će ga položiti uz pomoć ženskih osoba. Uopšteno koleginice će vam biti naklonjenije nego kolege. Ukoliko vam se neka žena sredinom meseca obrati za pomoć izađite joj u susret. Mnogo susreta i sastanaka u ovom periodu tako da nećete znati na koju ćete stranu pre. Moguće su i greške pa pripazite kome se javljate jer bi neka poruka mogla da zaluta na pogrešnu adresu.

ZDRAVLJE

Uobičajene bolesti koje se periodično javljaju

riba

Astro

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име