Хороскоп за фебруар 2019: Погледајте шта вам звезде предвиђају овог месеца

0
1551

ОВАН

Љубав

Очекује вас један чудан, разним догађајима и променама испуњен месец са вољеном особом. Добар део фебруара ћете провести у „јурењу“ једно другог, покушавајући да ускладите и своје обавезе и своје време и нађете више заједничких момената. Ви ћете бити затрпани пословним обавезама прву половину месеца а ваше драго биће ће променити сва могућа расположења – од радости због планирања заједничких момената, незадовољства због тога што никада немате довољно времена, романтичних тренутака у којима ће вас обасипати пажњом, љубоморних сцена – па све до расправа уколико баш ништа не промените или уколико истински посумња да нешто брљекате са стране. А искрено речено – нешто и можете забрљати, најпре преко пословног сегмента јер ћете ту проводити највећи део времена. Слободни Овнови ће започети и завршити фебруар шансама за узбудљиве авантуре – да ли ћете се у њих упустити или не, то већ зависи од вас. У међувремену – може се појавити особа која вам нуди стабилност, смирење, нежност, трајање – па ако је то оно што тражите – изволите. Неко из прошлости ће вас контактирати половином фебруара.

Посао

Све до половине фебруара остављаћете срце, душу И зној на послу – нећете знати где ударате И чега пре да се дохватите И урадите. Притискаће вас надређени, притискаће вас рокови, али се нећете дати баш тако лако. Мењаћете планове у ходу, трчати на све стране И сигурно је да ће ово само позитивно деловати на ваше позиције….а можете солидно И зарадити – само не правите неке беспотребне џумбусе. Тамо од 14-ог је ситуација већ мирнија – после бурних јануарских И фебруарских дана – ово ће вам бити као мелем на рану….

Здравље

Стрес, умор И исцрпљеност могу узети свој данак – осетљивији сте него што мислите И требало би више да се припазите.

БИK

Љубав

Слободни Бикови – вама је најбоље да се овог месеца дружите, да излазите са пријатељима, да малкице флертујете, малкице пробате чари авантуре И необавезних контаката – И на почетку И на крају месеца ваша ће владарка Венера бити у контакту са Ураном што може дати брзинско емотивно дизање, али наравно са оном “зачкољицом” – питање је колико ће то трајати….Обзиром да је током фебруара Венера у знаку Јарца – вама ће бити потребна емотивна стабилност И сигурност, неко на кога можете рачунати – а нешто нисам сигурна да ћете налетати баш на такве особе…..Додуше, тамо негде половином месеца помислићете да сте нашли некога ко је баш по вашој мери, али пошто су у тим данима јако наглашени аспекти идеализације, магле – могу само да вам саветујем да будете опрезни И не дате своје срце баш одмах. Заузети – све до половине фебруара И ви И партнер сте у јако променљивим расположењима И доста нервозни. Лепи моменти смењиваће се са неким напетим ситуацијама И у овим другим тренуцима треба се трудити да комуникација између вас двоје функционише. Други део месеца је нешто блажи, али не у потпуности миран.

Посао

Иако ћете И на послу повремено имати немирно море, ту се некако сналазите много боље него по питању емоција. Неке ситуације које су вам нејасне или које вас збуњују разрешиће се у другом делу фебруара. У првом делу месеца повремено ћете се осећати као да се константно борите са људима или околностима које су против вас И које вас коче И одуговлаче вам оно што вам је важно. Улазак Марса у ваш знак донеће вам већу одлучност, али ће истовремено бацити акценат И на сва финансијска питања.

Здравље

Овај месец може донети већу подложност вирусним инфекцијама. Доста је напетости у вама, па би било пожељно да се више опуштате, али и бавите рекреацијом.

БЛИЗАНЦИ

Љубав

Заузетим Близанцима је почетак месеца баш фин – много дешавања, много неке живе атмосфере, много активности са вољеном особом. Баш ћете осећати да вам је сваки заједнички моменат испуњен активностима, забавом И страшћу. Али, кад мало зађете у овај месец – сва та дешавања И финоћа ће брзо ишчезнути. Kао да вас је обоје ухватила она зимска колотечина – нешто се мрљавите, досађујете, више ни не комуницирате као пре нити се разумете како ваља. У неком моменту на дневни ред може изаћи И ко је шта рекао И колико је био искрен И да ли је неко нешто слагао, измуљао, преварио – па гледајте да се у тим моментима не покачите И не упаднете у бесмислене расправе. У суштини, обома вам је потребно мало подстицаја, па гледајте да се више посветите једно другом. Уколико сте усамљени – ви ћете почетком фебруара да будете баш активни – склапаћете нова познанства, проширивати круг познаника И све у свему – осећаћете се прилично добро. Биће ту И неких авантурица, али биће И оних односа у којима ћете ви тотално да се растопите И да сматрате да сте се заљубили као никада до сада. Можда јесте, а можда И нисте – видећемо

Посао

Пословно у фебруару И не стојите толико лоше. Шта више – има могућности да покренете неке нове пословне приче И сарадње. Од почетка друге декаде месеца ваше поље каријере постаје јако активно – вероватно је да ће се обим посла повећати И да ћете морати да будете прилично организовани да бисте изашли на крај успешно са свим задацима који су испред вас. Негде половином месеца будите обазриви И када су договори у питању – неке ствари не видите јасно И потребно је да себи дате времена за одлуку.

Здравље

У првој декади фебруара сте добро, али остатак месеца вам доноси променљиво здравље И јачи пад имунитета.

РАK

Љубав

У првој половини фебруара треба обазривије наступати у емотивним везама И браковима. Обоје сте под притиском, али са друге стране – обоје очекујете да вас она друга особа разуме, подржи И покаже вам више нежности. Неусклађеност ће бити наглашена с времена на време, али она је ипак решива иако ће у појединим моментима изгледати као да сте пред вратима врло озбиљног сукоба. Но, испада да ће то бити она варијанта – Тресла се гора, родио се миш. Други део фебруара вам је доста стабилан И донеће вам више заједничких тренутака који су испуњени бригом, нежношћу И обостраном пажњом. Усамљени Ракови ће током целог фебруара имати наглашене могућности за нове емотивне почетке. Познанства могу кренути већ почетком месеца, али мора се приметити да ћете исто тако добрих шанси имати И касније. Но, за вас је некако најупечатљивија И најјаче постављена друга декада фебруара. У том периоду ваш статус се може променити преко ноћи јер вам у живот може “улетети” особа са којом сте свесни да можете остварити И врло занимљиву, али И изузетно стабилну И трајну причу. Уживајте, емотивно је ово одличан месец за вас!

Pročitajte i  За дуговечност дома: Које дрво ваља, а које не ваља садити у близини куће

Посао

Све до половине месеца рачунајте на повремена неслагања И са сарадницима, али И са надређенима. У тим моментима избегавајте импулсивност и водите се дугорочним циљевима. Са мало труда се све ово може лако успешно привести крају. Ситуација ће се доста смирити и стабилизовати током другог дела месеца, а овај период вам је истовремено наглашен и кроз могућности чешћих пословних путовања или јачања сарадње са странцима. Бићете доста задовољни финансијама – неки јачи трошкови тек пред крај месеца.

Здравље

Углавном добра здравствена ситуација, мада би старији Ракови током целог фебруара требали да воде више рачуна о имунитету. Млађима су друга и трећа декада месеца помало напорне.

ЛАВ

Љубав

Заузети Лавови ће, за дивно чудо – функционисати доста мирно са емотивним или брачним партнером. Ви се трудите више него иначе око вољене особе, а она вам истом мером узвраћа. Биће ту почетком месеца додуше једне мање расправе, али како вас двоје умете да направите џумбус – ово И неће бити ништа страшно. Поента је да И поред повремене краткотрајне драме – ваш однос јесте јачи него што је био у дужем временском периоду уназад. Усамљени Лавови ће моћи да обнове комуникацију са бившим партнером или са неким кога су симпатисали у прошлости. Но, искрено речено – не изгледа ми ово као нешто што може да потраје. Такође, И на почетку И на крају месеца имаћете брзинске могућности да са неким уђете у емотивну причу – иако ће вам бити врло занимљиво И подстицајно, нисам сигурна да ли је баш ово права особа за вас. Исто тако – баш током друге декаде фебруара упознаћете особу са којом бисте могли да замислите нешто озбиљније. Ова прича може кренути како треба, али ће одмах на почетку везе доћи до проблема у комуникацији. Уколико ово превазиђете – настављате даље са овом особом….

Посао

Почетак фебруара доноси лош однос са колегама и немогућност да остварите оно што сте планирали. Такође, ваше су се обавезе накупиле а ви никако да смогнете снаге и све то урадите како треба. Kомуникација на послу је сведена, са неким особама се не разумете, а искрено – ни не покушавате. Можда бисте требали да се више посветите односу са онима са којима функционишете на дневној бази. Други део месеца доноси окупираност пословима које нисте завршили – не рачунајте много на помоћ од стране колега.

Здравље

Само је на први поглед све у реду. У суштини – прилично сте ви ровити и крхки и осетљиви и морате доста да обратите пажњу на имунитет и здравље.

ДЕВИЦА

Љубав

У фебруар улазите у коректном односу са емотивним партнером. Неће бити ничег спектакуларног – пре би могло да се каже да се договарате и мирно функционишете на дневној бази. Негде половином месеца могу се јавити проблеми у вашем односу и то најпре уколико не будете веровали једно другом. Можда су сумње оправдане, али можда и нису. Различити људи, па и судбине различите. У сваком случају, у том периоду па све до краја месеца бисте требали да избегавате било какве неискрености или лажи према емотивном партнеру, па чак и ако оне немају никакве везе са неком трећом особом. Уместо тога – у другој и трећој декади препустите се емоцијама, романтици и нежности – то ће функционисати савршено и учинити да ви и партнер постанете још ближи једно другом. Усамљене Девице – контакт Венере и Сатурна у вашем пољу љубави може оживети неку прошлост, али вам донети и особу са којом имате разлику у годинама. Негде током друге декаде стећи ће се сви услови за почетак једне љубавне приче, али ћете морати да јасније покажете своју заинтересованост. Дакле, емотивних прилика ће бити, али њихова реализација зависи од вас…

Посао

Првих десетак дана фебруара, иако носе финансијску нестабилност и променљивост, ипак доносе добре пословне могућности. Промене које вам одговарају, договори, познанства са новим особама које вам могу помоћи или вас подржати. Но, од уласка у другу декаду и прелазак вашег владара Меркура у знак Риба – мораћете да постанете много јаснији, много организованији и концизнији уколико желите да овај талас позитивних промена и пословног функционисања наставите. Но, са више труда – и то је могуће.

Здравље

Проблеми са циркулацијом и притиском могу задавати проблеме старијима током прве декаде фебруара. Након тога – обратите више пажњу на имунитет.

ВАГА

Љубав

Однос са партнером је час прошаран занимљивим заједничким активностима и страшћу, час расправама око битних и потпуно небитних ствари и питања. У првом делу месеца нећете успети да се ускладите, а и у другом ће то бити могуће само ако ставите однос испред личних интереса И жеља. У преводу – партнер ће тражити да нешто мењате код себе, ви ћете тражити да се он мења и да вам се прилагођава и тако ће кроз међусобно убеђивање да вам прође фебруар. Негативности су наглашеније током друге декаде, али и пред крај месеца – па у овим данима водите рачуна да не доведете свој однос у тачку са које нема повратка. Погледајте то са ове стране – обома вам је стално да задржите причу у којој сте, само сте обоје тврдоглави и тешки и неспремни за компромис. Слободни – почетак месеца врло занимљив, али остатак – не баш по вашем укусу. Или ће занос према некоме сувише кратко трајати, или ћете схватити да морате много више да се потрудите да бисте освојили особу која вам је симпатична. Не повлачите се у себе, не затварајте се, а поготово – не враћајте се ка прошлости. Тамо сте већ били и прошли тако како сте прошли….

Pročitajte i  Да ли је ГРЕХ ако човек не пости? Отац Гојко објаснио колико је пост значајан

Посао

Ваге би да пожуре, што пре да заврше оно што су наумиле И да покрену своје планове. Но, тешко је да ће околности бити на вашој страни у овом месецу. Све ћете морати на онај тежи И дуготрајнији начин, који се вама ни мало не допада. Да се разумемо, ово не значи да ћете проћи лоше, али нон стоп ћете имати осећај да се оно што вам је најбитније највише одуговлачи. Такође, имаћете чудан однос са колегама и сарадницима – много неразумевања и нејасноће, па неће бити чудо ако све буде радили по два пута.

Здравље

У овом месецу сте њањави, килави – потребно вам је неупоредиво више одмора него до сада и то да се озбиљно позабавите сваким здравственим проблемом.

ШKОРПИЈА

Љубав

Јако сте окупирани пословним сегментом и мора се признати да не дижете нос од обавеза и посла. Ваше вољено биће ће прво на леп, а после на мање леп начин покушавати да вам да до знања да у себи носи велико незадовољство. Уколико се будете оглушили на ово, можете повремено имати итекако проблематичних ситуација и расправа са вољеном особом. Но, уколико схватите да морате пронаћи довољно времена и за драго вам биће и својски прионути на то да исправљате ствари – све ће брзо доћи у нормалу. У сваком случају, други део месеца вам је много стабилнији и дозволиће да више времена проводите заједно и посветите се једно другом. Усамљене Шкорпије ће бити прилично активне током фебруара. Више особа ће бити заинтересовано за вас. Неко ће вам се допасти на први поглед али ћете бити заинтересовани само за површно познанство или авантуру, а неко ће на вас оставити велики утисак и даће вам оно што је вама потребно да бисте се заљубили – изазов и мистерију. Ви сте борац и детектив по природи – лепо лице и тело вам могу запасти за око, али вас може задржати само она особа која је делом енигма за вас.

Посао

Пословно ћете се искидати до краја прве половине фебруара. То не значи да ћете проћи лоше или да нећете остварити оно што вам је циљ, само означава да ћете морати својски да се потрудите да превазиђете све препреке које ће бити испред вас. У другом делу фебруара Марс који влада вашим знаком улази у Бика и ваше поље пословних партнерстава. На првом месту ће вам бити зарада, па ћете зарад ње наћи начин да пронађете заједнички језик са онима са којима сарађујете. Озбиљни договори током целог фебруара.

Здравље

Мало ћете бити осетљиви и « килави » током целог фебруара. Додуше, здравствена ситуација ће се једним делом поправити у другој половини месеца, али ће бити потребно доста времена да се унормализујете.

СТРЕЛАЦ

Љубав

Прва половина месеца доноси у потпуности опуштену и фину атмосферу у емотивним и брачним везама. Вас двоје се разумете, подржавате, спремни сте да једно другом изађете у сусрет по свим питањима. Такође, ови вам дани дају могућност да се више повежете, ускладите, али и да више времена проводите у изласцима, дружењу или неким другим забавним активностима. Иако је и други део фебруара доста повољан за ваш однос, ипак у тим данима нешто може нарушити поверење између вас двоје. Ситна, безазлена, бела лаж може направити више штете него користи. Зато се трудите да искреност и отвореност буду мото у односу са партнером. Уколико сте слободни, у првој половини месеца може се покренути нешто што ће на први поглед бити авантура, опуштен однос – али не мора да значи да ће тако И остати. Постоје шансе да се ова прича продуби. Такође, више љубавних прилика И занимљивих дешавања са супротним полом ћете имати преко пословног сегмента, наглашено у другом делу месеца. Баш крајем фебруара неки од вас ће имати шансу да отпочну једну страсну љубавну аферу, могуће И са особом која је заузета.

Посао

Једино на шта ћете морати да обратите пажњу током целог месеца јесте сегмент финансија. Не само што се трошкова тиче, већ ће вам повремено И наплата потраживања ићи уз проблеме, а такође – ово није тренутак за било каква озбиљнија улагања. На страну финансије, генерално гледано – пословни део би требао да функционише доста добро. У овом месецу могу се покренути неке нове пословне приче, договори ће вам ићи од руке, а уколико сте незапослени – право је време да се покренете!

Здравље

Јако је битно да у првом делу месеца радите на имунитету, кондицији и правилној исхрани, јер вам други део фебруара доноси енергетски пад и могућности за здравствене проблеме.

ЈАРАЦ

Љубав

Не баш толико угодни моменти у емотивним везама и браковима биће током друге декаде фебруара и на самом крају месеца. Потрудите се да не потпаљујете додатно ватру, већ да смирујете ситуацију – а то ћете сада бити у могућности. Једноставно – ви и ваше вољено биће се нећете разумети у овим моментима и нема потребе да се конфликт шири – боље је чак се повући него дозволити да се расправе размашу. Сада је јако битно да покажете емотивну приврженост вољеној особи, да покажете колико вам је стало до вашег односа. Потребно је да постанете отворенији и приступачнији – на тај начин ће брже долазити до смиривања тензија и стабилности у вашој вези. Уколико сте усамљени – на самом почетку месеца у госте вам долази Венера и ту ће и остати све до краја фебруара. Прилика за дешавања са супротним полом ће бити, само је поента у томе шта је оно што ви желите. Може се догодити контакт са прошлошћу, уколико вам је то важно. Такође, на почетку и на крају месеца можете ући у нешто необавезно – ако вам је то привлачно и инспиративно. Међутим, најбоље и најстабилније љубавне прилике су за вас су у другом делу фебруара.

Pročitajte i  Свети Харалампије заштитник од свих болести и изненадне смрти: Помолите му се овим речима за добро здравље

Посао

Неће бити много разумевања нити склада у међуљудским односима у првим данима фебруара. То што вас други не разумеју баш увек неће вам сметати да наставите да радите по свом. Можда ћете ублажити свој наступ, али само са онима који су исто спремни да се вама прилагоде. Но, и поред повремене напете енергије са онима са којима радите – успећете да направите једну доста јаку пословну причу или договор. Ста више, то вам може стабилизовати финансијску ситуацију која је већ дуже време променљива.

Здравље

Здравствена ситуација није најсјајнија, али ће кренути да се побољшава у другом делу фебруара. Више се одмарајте, јачајте имунитет.

 

Љубав

Релативно миран период за припаднике овог знака који су у емотивним везама И браковима. Иако ће бити момената у којима ће И ваша И партнерова импулсивна природа донети неку нервозу И неуравнотеженост у односу – ово би требало брзо да се превазилази. Ништа ово није проблем И фебруар би вам могао бити изузетно леп И подстицајан месец, а имаћете И момената у којима ћете се осећати као да сте на почетку везе. Једино морам да упозорим да поједине Водолије хоће бити с времена на време у искушењима И да могу у неком моменту пожелети мало флерта И забаве са стране. Ако којим случајем спадате у ове, онда да знате – нешто што почне као јако лепа И лака авантура може вам донети озбиљну главобољу И то већ пред крај фебруара. Уколико сте усамљени – сигурно је да је ово месец када љубавне прилике саме долазе до вас – И оне које прижељкујете али И оне друге. Више особа ће бити око вас а ваше је да препознате ону која завређује вашу пажњу. Да ли ће то бити баш тако лако? Искрено речено – неће. Наиме, има међу овим особама И оних које тако слатко умеју да се претварају И да причају баш оно што желите да чујете….

Посао

Почетком месеца можете бити забринути због темпа којим се одвијају ваши планови – све иде сувише споро или се појављују препреке на које никако нисте рачунали. Шта више – неке особе за које сте мислили да су сто посто на вашој страни могу вас изненадити својим поступцима. Иако ћете бити сигурни да вучете праве потезе И радите праве ствари, неће вам бити јасно зашто све иде толико тешко И зашто многа питања остају недефинисана. Обратите пажњу на финансијску ситуацију – ту сте склони ризицима И губљењу новца безвезе…

Здравље

Иако ћете целог фебруара вући неку ситнију здравствену проблематику, генерално гледано – нећете бити лоше. Само више водите рачуна о имунитету, одмору, физичким активностима.

РИБЕ

Љубав

Већ дужи временски период суочавате се са потпуном нестабилношћу у својим емотивним И брачним везама. Лепи периоди смењују се са ружним, дани искрене И топле љубави брзо буду одувани ветровима нервоза И расправа који сваки час дувају. Иако ће вам И фебруар већим делом донети овакву ситуацију, ипак би све требало да крене на боље у другом делу месеца. Да се разумемо – тешко да може бити савршено, али може бити много боље него до сада. Оно што је јако битно јесте да ви И партнер сваки заједнички тренутак искористите до максимума – за размену позитивне енергије И љубави И јачање блискости. Па полако – корак по корак, дан по дан – изаћи ћете ви И из овог љубавног лудила. Уколико сте усамљени пословни сегмент је И даље место број један за нове емотивне прилике. Међутим, врло брзо ће се отворити И шансе преко друштвених мрежа, пријатеља И излазака. Ако погледамо да ли нешто можете отпочети током фебруара – одговор је дефинитивно да. Оно што ће вас кочити јесте што ћете сваку особу која вам се појави преиспитивати, тражити јој мане И бојати се да се препустите, плашећи се каснијег евентуалног разочарења…

Посао

Променљив пословни месец, али ипак бисте из њега требали да изађете задовољни резултатима које сте постигли. Финансије ће вам повремено правити проблем, али не на дуже – углавном ће то бити неки трошкови који се појављују ођедном И које одмах морате решавати. Половином месеца може вам бити понуђена нова пословна прилика или договор – И о томе вреди размислити, али вам се саветује да потражите И савет од стране некога коме верујете а ко је објективнији од вас. Могућа су И краћа пословна путовања.

Здравље

У првом делу фебруара сте мало болешљиви И подложни стресу. Kасније би ситуација требала да се поправи. Више се крећите, шетајте, рекреирајте.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име