HRIŠĆANI, PAZITE SE: Ako praktikujete OVAJ trend modernog doba na direktnom ste putu ka satanizmu

0
1537
Foto; E novine

Novo doba donosi nove savete o održavanju vitke linije, kondicije, umnog i duševnog balansa, mentalnog zdravlja itd. Najviše se povodimo za time kad vidimo uspešne ljude koji upražnjavaju jogu i druge oblike vežbi koji ne pripadaju našoj veri i našem podneblju, pa su nam zato nepoznati. Međutim, koliko su ove naizgled naivne vežbe opasne, pročitajte u daljem tekstu:

joga

Stvari koje nas masovnije okružuju, a pod maskom nečeg što je sasvim obično i naizgled naivno upravo su tehnike joge i transcendentalne meditacije. Predstavljene su kao tehnike telesnih vežbi i disanja i kao tehnike dubokog odmaranja kroz meditiranje, ali da li je zapravo samo to u pitanju?

đavo 2

U svakom obliku satanizma postoji nešto što je telesno, duhovno, mentalno i astralno. Ključna stvar za satanizam je kako pridobiti čoveka, a da se u tom procesu zainteresuje za nešto više preko nečeg jednostavnog i naizgled beznačajnog. Svaka udica, koju oni koriste u tom pogledu, počinje od nečeg prostog.

Joga i transcendentalna meditacija predstvaljaju ključ svega toga, jer su most između telesnog i duhovnog, telesnog i umnog, umnog i duhovnog, a na kraju vode i ka otvaranju uma ka onome što je astralno, odnosno kosmičko to jest demonsko. Jer je đavo – knez ovoga sveta – Kosmokrator (grčki). Problem je u tome što sve ovo deluje kao lepo upakovana telesna vežba, ali od momenta kada dođe do onog dela gde počinje sa učenjem o pražnjenju uma zarad postizanja “višeg mira”, tog momenta se čovek uvod u tehnike meditacije i prazneći mu um otvara ga ka satanskom astralnom univerzumu.

Pročitajte i  Да ли је реално да ОВОЛИКО КОШТАЈУ прженице у Београду? Сиротињско јело од бајатог хлеба данас је луксузни доручак

joga

Mnogi, koji su učestvovali u takvim seansama i pokajali se zbog toga, opisivali su ovaj proces baš na ovaj način kao tehniku koja prazni um i tako ispražnjeni um ostavlja na milost i nemilost nečem nevidljivom, ali postojanom. Sve to što je nevidljivo jeste zapravo poreklom astralno-demonsko. To je takozvana kosmička energija na mikro i makro nivou. Onaj koji meditira upija tu energiju.

Suština satanizma jeste kontrola, odnosno svi oblici kontrole kroz projektovanje sopstvenog uma na um žrtve –

Projekcija ubačena u podsvest počinje da se gradi i crpe snagu onoga u koga je ubačena. Joga i transcendentalna meditacija su kao ulje dodato na vatru.

Ako graditelj ima veštinu treba mu samo alat i materijal. Tehnike meditacije dobavljaju taj materijal, tu “energiju kosmosa”, kako je još zovu. Onaj koji hoće da ukodira nešto u svest žrtve samo treba da iskoristi tu energiju i da u podsvesti žrtve izgradi magijski stvorenu ličnost, koja ima za cilj da potisne onu Rođenu po Promisli Boga Oca i da je utamniči. Satanista to ne može da uradi ukoliko naiđe na veru, ali tu je tehnika meditacije da isprazni i um i telo i duh od bilo kakve vere, osim sebe same.

Pročitajte i  СРБИ ДАЛИ ХИТ ПРЕДЛОГЕ! Тражи се име за пантера који кружи око Апатина: МРЕЖЕ СЕ УСИЈАЛЕ!

Na narednoj slici možete videti kako to izgleda. Ovo je najprostija slika, a primetićete oblik naopakog krsta, što je takođe mantra koja se ukodira u onoga koji praktikuje ove tehnike.

meditacija
Meditacijom se prima ta astralna energija koja počinje da povezuje sve delove ljudske ličnosti i da iz čoveka potiskuje sve, gradeći nešto magijsko i veštačko što mimikriojski podseća na ono što je bilo ranije.

Kada se čaša isprazni i prospe voda, onda se sipa zamućena voda. Ona i dalje ima oblik čaše, ali je sadržina drugačija. Tako je i sa meditacijom. Ona prosipa iz čoveka sve vredno i Bogom dano, a uliva nešto sasvim suprotno i vodi ka podčinjenosti uma, tela i duha. To je suština projekcija i mantri ubačenih u podsvest.
Joga i transcendentalna meditacija su mostovi kao spoznaji “sebe kao boga” –

To je cela suština satanizma, a praktikovana kroz naizgled naivne tehnike. Kao nuspojava te “energije”, javlja se osećaj lagodnosti, pročišćenja i slično. Kod onih, koji su se kajali zbog učestvovanja u ovakvim seansama, sav osećaj lagodnosti se momentalno pretvara u duhovne lance, nemir, mržnju i neobuzdanost, ne bi li čoveka zadržao u njegovoj sopstvenoj osatanjenosti. U momentima odricanja od ovoga, bude se mehanizmi, koji čoveka pokušavaju da zadrže.

Pročitajte i  Мудра српска кнегиња Персида: Родила је десеторо деце, била савладар свом супругу, а Турци су јој поклонили дар, јединствен у читавој њиховој историји
joga
Foto: E novine

Sve dok čovek prihvata sve ovo ti mehanizmi mu obezbeđuju osećaj prijatnosti i lagodnosti. Međutim programiranje uma ide tako da se magijski stvorena ličnost, koja je parazit na čoveku, bori za opstanak i otuda osećaj opterećenja i nelagodnosti, kod onih koji su se kajali zbog svojih dela. Mnogi su ptreživljavali snažne čulne osećaje iznenadnih mirisa ili ukusa, kao prilikom stanja neke nadrogiranosti.

Jako bitna stvar je ne nasedati na ovakve trikove i ne prepuštati svoj um, telo i duh u ruke bilo kakve meditacije ili bilo kakvog oblika meditacije. Transcendentalnu meditaciju progurao je Mahariši Maheš Jogi, a uspešno se ubacila i u sport i mnogo druge svakodnevne stvari.

joga
Foto: E novine

NE OČEKUJTE DA NEKO DRUGI ZA VAS REŠI VAŠE PROBLEME ILI DA VAM IH MEDITACIJA REŠI, SAMO ISTINSKO PREUMLJENJE I OBRAĆANJE ROĐEM, VASKRSLOM I ŽIVOM GOSPODU ISUSU HRISTU MOŽE DA IMA JEDINI PRAVI I ISPRAVNI UTICAJ NA SVAKOG ČOVEKA, JER UMESTO DA TRAĆITE SPASENJE U MANTRAMA MOŽETE GA NAĆI U SVOM PREUMLJENJU, POKAJANJU, POSTU I MOLITVI, KAO ŠTO SU RADILI I SVI PRECI NAŠI.

Izvor: православнапородица.орг.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име