Хуманитарна манифестација у Мионици „С оне стране дуге“: Заједничким снагама за помоћ породици Јовановић

0
1208

Општина Мионица стално брине о свим својим становницима и помаже колико може. Овога пута организује хуманитарну манифестацију под називом „С оне стране дуге“ која има за циљ да помогне породици Јовановић из села Толић, код Мионице. Живот се сурово поиграо са малишанима Аном (9), Петром (7) и Саром (5) Јовановић, када су прошле године остали без своје маме. О њима сад брине отац Милош и бака Милунка. Ана (9) и Петар (7) су рођени са тешким обликом сколиозе, обољењем кичме, и пред њима предстоје операције. Како би бринуо о својој деци и старој мајци, Милош је напустио посао у млекари. Породица тренуто живи од дечијег додатка од 10.000 динара као и скромних надничарских дневница.

Тешка судбина која је задесила ову породицу подстакла је челнике локалне самоуправе Мионица да организују хуманитарну манифестацију и да на тај начин прикупе новчана средства како би се бар мало олакшао и побољшао живот породице Јовановић.

Велика хуманитарна манифестација „С оне стране дуге“ ће се одржати 8. маја у Спортској хали Мионица са почетком од 18 часова.

Карте за ову хуманитарну манифестацију сви заинтересовани могу набавити у просторијама Општине Мионица, Културном центру Мионица, Туристичкој организацији Мионица, Предшколској установи „Невен“, Спортском центру Мионица, Библиотеци Милован Глишић Мионица, Основној школи „Милан Ракић“, Средњој школи Мионица и Центру за образовање и развој Мионица.

Сви људи добре воље могу помоћи породици Јовановић слањем СМС поруке на хуманитарни број 2552 или уплатом на динарски рачун Блиц фондације 2750010221949709-90.

Покажимо хуманост на делу и олакшајмо колико је то могуће тешку судбину овим малишанима која их је задесила.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име