Хуманитарни турнир у стрељаштву: Помозимо ратнику са Косова који нема никаква примања, а стара се о родитељима оболелим од канцера

0
369

У јуну месецу Србију је узнемирио статус о ратном инвалиду који се борио за своју земљу, а изгубио здравље и породицу. Ужасна Боркова судбина дотакла је и расплакала многе. Међутим, да овакав случај у Србији никако није усамљен говори нам и порука којa је недавно стигла до нас.

Реч је опет о ратном ветерану, овога пута Горану Петровићу, који без икаквих примања брине о тешко оболелим родитељима.

Pročitajte i  Српска Џејн Остин: Уз књиге чувене Мир Јам и данас уживамо, а њој је учињена велика неправда

Vojska-SRJ-Kosovo-bombardovanje-Srbije-1999-768x525

Горан је био припадник 72. специјалне бригаде, борио се у рату на Косову 1998/1999 , а након отпуста из војске 2007.  Горан је наставио да се бори  за Србе на Косову  и  Метохији  и активно учествује у одбрани Барикаде.

Горан данас нема посао, нема примања и уз то се стара о родитељима оболелим од канцера.

Како би Горану и његовој породици бар привремено олакшали ситуацију, стрељачки клуб Тирон, коме се Горан најпре обратио за помоћ, организовао је турнир у стрељаштву пушка, пиштољ.

Pročitajte i  Болест је за мене само виц, након смрти сина: Трагична животна прича и лавовска борба Марине Туцаковић

хуманитарни турнир

Турнир ће се одржати у простору стрељане Тирон, Сланачки пут 26, Београд и то 16. 9. 2017.  За оне који освоје прва три места обезбеђена је награда, а сва прикупљена новчана средства са турнира биће употребљена да се Горану и његовим родитељима пружи адекватна помоћ и макар мало олакша ова тешка ситуација.

Pročitajte i  Први Србин ког су Турци набили на колац био је велики јунак чији се град и данас поносно назире са планине Кукавице

За учешће у турниру можете се пријавити на број: 064/128-0-224.  Учешће кошта 1000 динара, а у цену је укључено и 20 метака.

Дођите и пружите подршку Горану и његовој породици. Уколико желите да помогнете, а нисте у прилици да дођете, позивом на приложени број телефона добићете све информације како помоћ можете доставити.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име