Својом харизмом, вансеријским талентом и лепотом многе редитеље остављала је без даха, али и мушкарце који су те године жудели да се нађу у њеној близини. Филмска дива Милена Дравић преминула је у 79. години живота, а у својој богатој каријери оставила је огроман број филмских, серијских и ТВ остварења. Удавала се три пута за своје велике љубави, а њен први супруг, како сам каже, и данас највише воли од свих жена које је волео.

Један од првих који је освојио срце тада младе Милене Дравић био је редитељ Пуриша Ђорђевић који данас има 93 године, и са одушевљењем се сећа филмске диве.

Pročitajte i  Да ли данас постоје овакве жене? Ево какве су некада биле СРПСКЕ МАЈКЕ које су рађале јунаке

– Најважније у животу је да се не плашиш. Ја се никада ничега нисам плашио, блиско ми је оно што је говорио Ниче – није суштина у томе да смо били живи, него како смо живели. Виђам људе који су насмејани и срећни, понекад сретнем и оне богате. Али, и једни и други увек имају страх који не могу да схвате – први се плаше несрећних, јер мисле да је несрећа “заразна”, а богати се, по истом принципу, плаше сиромашних. Човек не сме да се плаши ни кад остане без кинте, ни кад има милионе, ни кад остане без љубави, ни кад има љубав. Љубав је врло важна, нарочито онда кад нас та љубав остави. Дан-данас у пролазу често виђам жену која ме је оставила 1980. Да ли верујете да се од тада још нисам опаметио? Али, од свих жена које сам познавао и које сам волео, још увек једино и највише волим Милену Дравић – рекао је за “Новости” Пуриша Ђорђевић који је о Милени Дравић најлепше причао.

Pročitajte i  Српска Џејн Остин: Уз књиге чувене Мир Јам и данас уживамо, а њој је учињена велика неправда

– Највећа љубав била ми је Милена Дравић. Та љубав је 1960. прерасла у брак. У то време је била велика звезда. Ишли смо из филма у филм. Али кад сам приметио да јој сметам и да по много чему нисам човек за њу – пријатељски смо се развели – испричао је за Политику.

Pročitajte i  У сваком септембру има нечега налик на тихе растанке: Речи Мике Антића које најлепшим бојама описују долазак јесени

После развода са Ђорђевиће, с којим је провела неколико година заједничког живота, Милена је опет одлучила да изговори судбоносно “да” редитељу Војиславу Кокану Ракоњцу. Били су у браку до његове смрти 1969. године, када је преминуо у 34. години живота.

Трећа и велика љубав Милена Дравић био је Драган Гага Николић. Са њим је провела најлепше године свог живота.

Извор: pulsonline.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име