Бројна сведочења о исцељењима уљем Светог Нектарија: Верници морају да испоштују само један услов да би уље било лековито

0
6101
Фото: Јутјуб/принтскрин

Уље Светог Нектарија Егинског везује се за његове исцељујуће моћи, а потиче из кандила у његовом манастиру у Егини које треба помешати са литром чистог маслиновог уља и сваког јутра узимати по једну кашику. Исцељени кажу да је су им многи тешки болови прошли захваљујући масажи овим уљем, а правило је да болесник масира сам себе, уз молитву. О исцељењима над моштима светитеља сведоче они који су се одлучили на ходочасничко путовање у Егину.

Такође, многи парови изражавају захвалност овом светитељу чије се уље може повремено набавити и у манастирима у Београду и то по симболичној цени. На дан Светог Нектарија Егинског треба очитати молитву за оздрављење.

Pročitajte i  Бранка Веселиновић напунила 104 године: Најдуговечнија српска глумица открила своју тајну дугог живота

Ипак, исцељени кажу да је услов да Свети Нектарије неког исцелио да се заћути о туђим гресима! “Треба да ћутиш о туђим слабостима – терапија је следећа: љубав, смирење и стрпљење”, каже човек који је добио исцељење и сваког дана се труди да живи по овим правилима!

Извор: Лепа и срећна

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име