Brojna svedočenja o isceljenjima uljem Svetog Nektarija: Vernici moraju da ispoštuju samo jedan uslov da bi ulje bilo lekovito

0
5582
Foto: Jutjub/printskrin

Ulje Svetog Nektarija Eginskog vezuje se za njegove isceljujuće moći, a potiče iz kandila u njegovom manastiru u Egini koje treba pomešati sa litrom čistog maslinovog ulja i svakog jutra uzimati po jednu kašiku. Isceljeni kažu da je su im mnogi teški bolovi prošli zahvaljujući masaži ovim uljem, a pravilo je da bolesnik masira sam sebe, uz molitvu. O isceljenjima nad moštima svetitelja svedoče oni koji su se odlučili na hodočasničko putovanje u Eginu.

Takođe, mnogi parovi izražavaju zahvalnost ovom svetitelju čije se ulje može povremeno nabaviti i u manastirima u Beogradu i to po simboličnoj ceni. Na dan Svetog Nektarija Eginskog treba očitati molitvu za ozdravljenje.

Pročitajte i  Patrijarh Pavle nosio je majčino prezime Stojčević: Dan SLAVE koju je slavio rešio je MISTERIJU POREKLA omiljenog patrijarha

Ipak, isceljeni kažu da je uslov da Sveti Nektarije nekog iscelio da se zaćuti o tuđim gresima! “Treba da ćutiš o tuđim slabostima – terapija je sledeća: ljubav, smirenje i strpljenje”, kaže čovek koji je dobio isceljenje i svakog dana se trudi da živi po ovim pravilima!

Izvor: Lepa i srećna

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime