Избељивање јаја за Васкрс: Уз помоћ ових трикова биће САВРШЕНА за украшавање

0
1312
Foto: Flickr

За избељивање јаја су вам потребни: вода, сирће, наравно – јаја и мало стрпљења.

Јаја ставите у шерпу у којој ћете их кувати и прелијте их водом и сирћетом (у размери једна чаша воде и једна чаша сирћета).

Kада буде почело да ври, смањите ватру и склоните пену која се појавила. Kувајте јаја још 10 минута, а након тога их исперите хладном водом и очистите сунђером.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Будите пажљиви док бришете јаје сунђером, да љуска не би пукла.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име