Избељивање јаја за Васкрс: Уз помоћ ових трикова биће САВРШЕНА за украшавање

0
844
Foto: Flickr

За избељивање јаја су вам потребни: вода, сирће, наравно – јаја и мало стрпљења.

Јаја ставите у шерпу у којој ћете их кувати и прелијте их водом и сирћетом (у размери једна чаша воде и једна чаша сирћета).

Kада буде почело да ври, смањите ватру и склоните пену која се појавила. Kувајте јаја још 10 минута, а након тога их исперите хладном водом и очистите сунђером.

Pročitajte i  Патријарх Порфирије о посрнулој браћи Монтенигринској: Они нас називају погрдним именима, а ми њих грлимо јер смо сви ЈЕДНО

Будите пажљиви док бришете јаје сунђером, да љуска не би пукла.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име