Избељивање јаја за Васкрс: Уз помоћ ових трикова биће САВРШЕНА за украшавање

0
1088
Foto: Flickr

За избељивање јаја су вам потребни: вода, сирће, наравно – јаја и мало стрпљења.

Јаја ставите у шерпу у којој ћете их кувати и прелијте их водом и сирћетом (у размери једна чаша воде и једна чаша сирћета).

Kада буде почело да ври, смањите ватру и склоните пену која се појавила. Kувајте јаја још 10 минута, а након тога их исперите хладном водом и очистите сунђером.

Pročitajte i  Отворена изложба фотографија "Београд, дестинација за љубитеље уметности"

Будите пажљиви док бришете јаје сунђером, да љуска не би пукла.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име