Првог викенда августа, већ по традицији, Пријепоље ће бити домаћин туристичко – забавне манифестације „Лимски дарови“.

Ова једнодневна манифестација на обали Лима испод новог моста наизглед је обична са циљем да забави и промовише овај крај Србије – посетиоце очекује меморијални турнир у одбојци на песку “Радомир Лале Морачанин“, избор најбоље рибље чорбе… а затим ЗЕТОВИЈАДА!

zetovijada

Посебност ове манифестације огледа се у томе што су Пријепољци одлучили да одају признање најбољим пријепољским зетовима.

Pročitajte i  ГОРШТАК ДАНЕ ДОБИО СТРУЈУ И НОВУ КУЋУ, АЛИ ПАКОСТ ЉУДИ ПОСЕБНО БОЛИ: Све се променило након рођења сина, Кристина ћути, њени љути

Овај јединствени конкурс тј. такмичење несвакидашњи је догађај у Србији који привлачи пажњу бројних туриста као и становника овог дела наше земље.
Сваке године у августу, зетови из разних крајева света окупе се у Пријепољу и боре за титулу.

Да прича буде шаљива, постављени су критеријуми на основу којих се и прави избор:

-приврженост тазбини,
-препоруке таште која даје коначну одлуку…

Јединствено звање “Нај-пријепољски зет године” до сада је понело око 40 господина ожењених Пријепољкама. Има их из свих делова света, различитих су занимања, али имају и једну заједничку црту: одани су таштама и родном граду њихових изабраница.

Pročitajte i  Божићни филмови домаће кинематографије: Употпуните ваше празничне тренутке овим дивним причама (ВИДЕО)

Титулу “Нај-пријепољског зета” претходних година понели су познати бизнисмени, глумци, спортисти, уметници и познате личности. Међу титуларима су најбројнији Срби, држављани БиХ и Црногорци, али овим престижним признањем могу се похвалити и држављани Италије, Норвешке, Шведске, САД, Немачке, Француске и Швајцарске.

Међу “Нај-зетовима Пријепоља” су Петар Лубарда, Милутин Мишић и Петар Краљ.

Pročitajte i  Владика Григорије открио шта мисли о хороскопу и онима који у њега верују: Заборавњају на једно!

Пријепоље нуди могућности за пријатан одмор и све врсте обичних и необичних спортова, међу којима параглајдинг, рафтниг, планинарење… Позивом „Сиђи до реке“, првог викенда августа организатори Удружење „Лимски дарови“ и удружење „Млади и талентовани -МИТ” под покровитељством Туристичке организације Пријепоље позивају вас да будете учесници ове јединствене манифестације, забавите се и упознате све лепоте овог краја.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име