Јело на коме су одрасле генерације: Старински рецепт за бећарац на масти

0
2024
Фото: Бакина кухиња

Припрема: На масти пропржити ситно сецкан црни лук, па кад се мало пропржи додати исечено пилеће месо. Додати мало воде, динстати, па кад месо омекша додати исечену паприку. Kад она омекша, додати ољуштен и исечен парадајз.

Kад течност испари посолити по жељи и додати першунов лист. Kромпир скувати у љусци, ољуштити па исећи на коцке, поуљити, побиберити и додати мало першуна.

Pročitajte i  Традиционалне каљеве пећи, грејање на које се многи враћају: Све о зидању, исплативости, начину коришћења...

Уживајте у дивном јелу које је отхранило генерације!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име