Јело на коме су одрасле генерације: Старински рецепт за бећарац на масти

Припрема: На масти пропржити ситно сецкан црни лук, па кад се мало пропржи додати исечено пилеће месо. Додати мало воде, динстати, па кад месо омекша додати исечену паприку. Kад она омекша, додати ољуштен и исечен парадајз.

Kад течност испари посолити по жељи и додати першунов лист. Kромпир скувати у љусци, ољуштити па исећи на коцке, поуљити, побиберити и додати мало першуна.

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?

Уживајте у дивном јелу које је отхранило генерације!

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...