Бајковита јесен у Бањи Врујци: Упознајте сва природна богатства ове чаробне бање

0
1373

Бања Врујци је место које је познато по прелепим природним пејзажима, лековитој води и блату, незаборавном проводу и љубазним домаћинима.

У свако годишње доба, ова чаробна бања блиста пуним сјајем, али јесен је свакако један од најбољих избора за посету овом предивном месту.

Градску гужву замените, бар на кратко, шетњом по живописним пределима мионичког краја и уживајте у чистом ваздуху и свим природним богатствима које Бања Врујци нуди.

Поред великог броја апартмана који су гостима на располагању, централно место у бањи заузима хотел „Врујци“ који својом богатом понудом привлачи велики број гостију који своје одморе проводе баш у њему.

Хотел Врујци
Хотел Врујци

За све оне који боравак у бањи желе да искористе да се додатно опусте и побољшају свој квалитет живота, хотел „Врујци“ ће им то својом понудом омогућити.

Поред терапија лековитом водом и блатом које се спроводе у здравствене сврхе, посетиоци могу своје тело обрадовати  и разним масажама. На располагању су масаже блатом, хоризонтал терапије, релакс масаже, као и популарне масаже медом и чоколадом.

Сви љубитељи спорта свој одмор у Бањи Врујци могу употпунити разним спортским активностимa, јер хотелски комплекс располаже тениским, фудбалским и кошаркашким тереном.

Сезона купања у отвореним базеним траје до почетка октобра, a у зависности од временских услова може и продужити. Свакако, замена за спољашње базене је затворени рекреативни базен димензија 25м са 12.5м и дубине 1.2-2.2м. Пуни се термалном водом из дубоке бушотине, а вода у њему је нешто ниже температуре од излазних, око  27 степени. Базен је опремљен туш кабинама и повезан је са хотелском плажом која је осунчана током целог дана.

Погледајте актуелну понуду хотела Врујци.

Гости који се одмарају или лече у Врујцима свакодневно могу обогатити свој боравак посетом разних знаменитости које се налазе у непосредној близини бање. То су излет до родне куће војводе Живојина Мишића у селу Струганик, посета прелепој варошици Мионици, Спомен парку Рибница, Равној Гори, Дивчинарима, Ваљево…

Удаљеност Бање Врујци у односу на неке од градова у Србији

Мионица – 10 км, Љиг – 11 км, Ваљево – 30 км, Лајковац – 33 км, Лазаревац – 36 км, Уб – 38 км, Горњи Милановац – 52 км, Аранделовац – 53 км, Обреновац – 65 км, Чачак – 75 км, Младеновац – 77 км, Београд – 92 км, Ужице – 93 км, Смедеревска Паланка – 94 км, Шабац – 97 км, Крагујевац-99 км, Краљево – 100 км, Лозница – 102 км, Велика Плана – 105 км, Панчево – 113 км, Смедерево – 114 км, Нови Сад- 159 км.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име