Путовања и излети у Србији: Сазнајте брзо вести из туризма на једноставан начин

0
854

Најважније новости и занимљивости са свих дестинација у земљи, као и информације о свом раду, Туристичка организација Србије од сада објављује и путем newsletter -а.

Овај формат доступан је свим потенцијалним туристима који се путем веб странице Туристичке организације Србије пријаве за newsletter, али и удружењима и агенцијама, широм света. На тај начин, поготово у доба отежаног кретања, сви они правовремено добијају информације које су им значајне за планирање и реализацију путовања.

Pročitajte i  Први Србин који је био ЗВЕЗДА европског и светског филма: Говорио је 5 језика, а писао је искључиво ЋИРИЛИЦОМ

Априлски број ТОС билтена са задовољством смо проследили на неколико хиљада адреса, а верујемо да ће све наредне објаве стићи до још већег броја заинтересованих туриста и партнера из туристичке привреде. За пријем newsletter -а Туристичке организације Србије можете се пријавити путем веб адресе https://www.srbija.travel/, кроз секцију ,,Будите информисани“.

У међувремену, текстове из првог newsletter -а, уз најважније вести из Туристичке организације Србије, можете прочитати на посебној страници нашег портала https://www.serbia.travel/zurnal-pregled.

Pročitajte i  Василица на 4 начина: Направите традиционални српски колач за Православну нову годину

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име