Putovanja i izleti u Srbiji: Saznajte brzo vesti iz turizma na jednostavan način

0
607

Najvažnije novosti i zanimljivosti sa svih destinacija u zemlji, kao i informacije o svom radu, Turistička organizacija Srbije od sada objavljuje i putem newsletter -a.

Ovaj format dostupan je svim potencijalnim turistima koji se putem veb stranice Turističke organizacije Srbije prijave za newsletter, ali i udruženjima i agencijama, širom sveta. Na taj način, pogotovo u doba otežanog kretanja, svi oni pravovremeno dobijaju informacije koje su im značajne za planiranje i realizaciju putovanja.

Pročitajte i  Prestižna nagrada: Srbija – destinacija sa najboljim kulturnim i istorijskim nasleđem

Aprilski broj TOS biltena sa zadovoljstvom smo prosledili na nekoliko hiljada adresa, a verujemo da će sve naredne objave stići do još većeg broja zainteresovanih turista i partnera iz turističke privrede. Za prijem newsletter -a Turističke organizacije Srbije možete se prijaviti putem veb adrese https://www.srbija.travel/, kroz sekciju ,,Budite informisani“.

U međuvremenu, tekstove iz prvog newsletter -a, uz najvažnije vesti iz Turističke organizacije Srbije, možete pročitati na posebnoj stranici našeg portala https://www.serbia.travel/zurnal-pregled.

Pročitajte i  NOV NAČIN za pripremu kiselog kupusa sa mesom: Ovako spremljen BOLjI JE OD PODVARKA!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime