Рецепт за поптуно другачију купус салату: Савршено иде уз печење, а улепшаће сваку трпезу

Састојци:
300 г купуса
90 г кукуруза у конзерви
1 паприка
1 шаргарепа
40 г сувог грожђа
1/2 празилука
мало першуна

За сос:
100 г мајонеза
70 г јогурта
30 мл сирћета
40 г сенфа

Припрема:
Kупус изрендајте или исеците на траке, а затим додајте рендану шаргарепу и кукуруз који сте процедили. Суво грожђе прелијте врелом водом и оставите да стоји 10 минута. Додајте у салату сецкани празилук, паприку и першун, а на крају и процеђено суво грожђе. Промешајте. У посуди помешајте мајонез, јогурт, сирће, сенф, па посолите и побиберите. Добро сједините и сипајте у салату, па лепо промешајте.

Земунска пијаца: Нови изглед, стари дух

После модернизације пијаца „Палилула“, „Стари Меркатор“, „Борча“ и „Београдски...

Закупите тезгу: Београдске пијаце објавиле оглас за издавање у закуп пијачне опреме

Овом приликом обавештавамо заинтересована лица да је данас, 22....