Како је Глоговац одбио Анђелину Џоли: Када је ЧУО ОВО, само се захвалио на сарадњи!

0
3645

“Нисам имао част лично да упознам госпођу Џоли. Контактирали су ме њени агенти. Агент Боб тражио је да дођем на аудицију за филм у Лондон.
Рекао је да ћу тамо добити страну с дијалозима. Ипак, када сам тражио да ми пошаљу сценарио, то су вешто избегавали с образложењем да нико од потенцијалних глумаца не сме знати шта пише у сценарију.

Pročitajte i  Ретро је поново у моди: Још један Винтиџ фест на Каленић пијаци

 

Већ та мистерија око пројекта ми је била иритантна. Рекао сам им: хеј људи, дајте да уђемо у суштину рата, да избегнемо шаблон како су једни луди, зајебани и све ће нас побити, а други седе скрштених руку”, испричао је Глоговац.
Врло брзо је схватио да је у питању још један пројекат у коме ће Американци нама причати како је изгледао рат.

Pročitajte i  Овако је митрополит Јоаникије изгледао као млад: Замонашио се пре 30 година, а јуче је устоличен на Цетињу

“Кад сам схватио да се ради о још једном пројекту у којем ће Американци нама причати причу о томе шта се као догађало и како смо ми проживљавали рат, а притом немају појма о суштинским стварима, захвалио сам се на сарадњи. И нисам зажалио. Филм је испао лош, Анђелина Џоли се нимало није прославила као редитељка. Интуиција ме је спасила.”

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име