Kako je jedna studentkinja osvojila srce najvećeg zavodnika Jugoslavije: Ovo je razlog zašto je Zdravko Čolić izabrao baš NjU

0
2724

Legendarni Zdravko Čolić danas slavi 68. rođendan.

Miljenik ženske publike na području bivše Jugoslavije ne stari i njegov šarm ne bledi, što dokazuje i broj žena i njihove reakcije na njegovim koncertima.

Pevač kojem je na pozornicu doletelo hiljade ženskih grudnjaka poslednjih 18 godina živi povučenim porodičnim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić, koja se nikada ne pojavljuje u medijima.

Pročitajte i  Molitva Svetom Savi: Sveti vladika Nikolaj napisao ju je na listovima Jevanđelja u putu na jedno od najjezivijih mesta!

Gotovo niko ne zna kako izgleda Čolina žena, a istu stvar rade i njegove ćerke Una i Lara, koje je pevač dobio u braku s Aleksandrom.

Kako je jedna žena uspela da ulovi najvećeg zavodnika u Jugoslaviji, pevač je objasnio u jednom intervjuu:

“Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige”, rekao je pevač o svojoj supruzi, sa kojom je u braku od 2001. godine.

Pročitajte i  Nema ih u Svetom pismu, a čuli smo za 7 smrtnih grehova: Budite oprezni! Iz njih proizilaze svi drugi gresi i poroci

STIL/Indeks

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime