Трик помоћу ког ћете открити да ли вам је гост унео негативну енергију у дом

0
3468

Још у прадавна времена древни народи живели су у складу с природом и окружењем и били свесни енергије која их окружује. Они су развили различите технике чишћења негативности, у зависности од дела света који су настањивали.

негативна енергија

Лоша осећања, учестаo умор, депресија, стални неуспех, болест, разни немири и страхови попут оних дечијих да бораве сами у некој просторији, несаница и честе ноћне море, анксиозност… све су ово знаци лоше тј. негативне енергије у вашој кући.

Свако своју енергију задржава на местима где борави и у предметима које користи. На местима где су честа окупљања већег броја људи, сусрећу се и мешају различити видови енергије који се и задржавају ту где се она ослободи. Како бисте спречили да нечија енергија утиче на ваше мисли, емоције и опште стање испробајте најједноставнији трик за откривање негативне енергије у кући:

Pročitajte i  Сви погрешно спремате печурке: Познати кувар открио је једини исправан начин за припрему ове намирнице

ČAŠA-VODE

У прозирну стаклену чашу ставите морску со (со би требало да заузме 1/3 чаше). Након соли, у чашу сипајте 1/3 хладне воде и 1/3 белог сирћета. Чашу одложите у собу у којој мислите да је скупљена негативна енергија.

Након што сте поставили чашу, нико не сме да је дира следећа 24 сата. Уколико је течност у чаши у истом стању у каквом сте је оставили, можете да одахнете, у тој соби није присутна негативна енергија. Али, уколико у чаши приметите мехуриће или течност постане непрозирна, очигледно је да имате неких проблема.

Pročitajte i  10 најлепших планина наше земље идеалних за летовање у Србији

Вода “живи”, тврде неки стручњаци и сматрају да је она акумулатор и трансформатор свих енергија које постоје на земљи и у свемиру. Исцељујуће моћи воде познате су вековима, а чудотворни извори најчешће се налазе поред манастира и светилишта. Доказано је да вода памти и хемикалије и отрове које испуштамо у атмосферу, реке и мора, и без обзира на то колико је касније “гланцамо”, филтрирамо и третирамо, она ће нам све вратити. Вода памти и реагује и на оно што у њеној близини изговарамо, на музику коју пуштамо, па тако и на наше емоције реагују кристали воде као сунђер који све упија.

Pročitajte i  Пророчанство свештеника о 21. веку: Посебни УЖАСИ односе се на НАШУ земљу

Зато, након што је течност у чаши коју сте оставили 24 сата апсорбовала негативну енергију, проспите је у ве-це шољу и пустите воду.

Поступак понављајте сваки дан, све док течност у чаши не постане бистра.

И никако, али никако, немојте попити ову воду.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име