Riznica dobrog ukusa: “Karavan zimnice”  ovog vikenda na pijaci „Kalenić”

0
250

 Ovog vikenda u subotu i nedelju, 29. i 30. januara od 08 do 16 sati na pijaci „Kalenić“  biće održan  Karavan zimnice.

Pijaca „Kalenić“ biće kao i uvek mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Bogata ponuda zimnice na pijaci Kalenić

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u lancu plasmana autentičnih domaćih proizvoda.

„Pijačni karavani na beogradskim pijacama“, organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih  proizvoda na pijaci u svom komšiluku.

Ponesite cegere i 29. i 30. januara  od 08 do 16 sati posetite

pijacu „Kalenić“ !

Ulaz slobodan!

JKP „Gradske pijace“ tradicija i kvalitet

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime