KOGA OVO JOŠ NE BI RAZBESNELO: Pogledajte kako je američki glumac izvređao srpsku decu

0
1152

Američki glumac Majkl Vederli, poznatiji kao Dinozo iz serije NCIS boravio je u Beogradu, a u jednoj emisiji je pričao o tom iskustvu.

Naime, glumac je oženjen doktorkom iz Srbije Bojanom Janković, sa kojom je pored obilaska Crne Gore, svratio u Srbiju gde je boravio u Beogradu i njenom rodnom Novom Sadu.

majkl

Budući da je ova serija bila jako gledana u našoj zemlji, logično njega su fanovi prepoznavali na ulici.

Pročitajte i  Песма Милене Павловић Барили коју је написала са само 7 година: Није ни слутила да је у њој предвидела своју тужну судбину

“Serija se emituje u 200 zemalja, a prepoznaju me zaista svugde. Bio sam u Beogradu i pratilo me je neko dete. Imalo je oko deset godina. Konačno sam zastao posle nekoliko blokova i pitao ga šta hoće. Dečak je rekao: Da li ste to stvarno vi, Majkl Vederli?”, karikirao je glumac duboki glas koji više podseća na zlikovca iz filma, nego na dete.

Pročitajte i  Отворена изложба фотографија "Београд, дестинација за љубитеље уметности"

vederli majkl

Pošto su voditelji počeli da se smeju, Veterli je objasnio karikiranje.

“Sva deca u Srbiji tako zvuče, puše cigarete od šeste godine. Rekao mi je da izgledam mnogo starije, a onda sam shvatio – oni tamo gledaju sezonu iz, valjda, 2003. godine”, našalio se glumac i na račun toga da Srbi ne gledaju samo najaktuelniji TV program.

Pročitajte i  НЕСРЕЋНИ ЖИВОТ НАЈМЛАЂЕ СРПСKЕ KРАЉИЦЕ: Kао дете удали су је за 50 година старијег краља Милутина, замонашила се како би побегла од њега, а ОНДА...

https://www.youtube.com/watch?v=weZFHZRuqZo&ab_channel=Live!withKellyandMichaelTvShow

Stil

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име