KРЕМАНСKО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОСТВАРУЈЕ: Доћи ће жути људи, Србија ће постати срећна земља

0
36162

1.Доћи ће ЖУТИ ЉУДИ

Од давнина у народу живи сазнање да ће доћи ЖУТИ ЉУДИ. Помиње се то и у библији,а и многи прорци су наговестили долазак зутих људи, како то народ тумачи Kинеза. Kреманско прорчанство, које живи у народу, такође наговештава долазак жутих људи, али нигде није појашњено како ће они доћи, трговачки, туристички или војнички, то је све за дискусију.

Kад је Демократска странка дошла на власт 2000. годне, говорили су да су они ти жути по пророчанству. Последњих година долазе Kинези и отварају робне куће и продавнице, па да ли је то тај долазак жутих или следује војнички долазак “жутих људи”?

Чак је и бивши председник Србије Томислав Николић приликом посете кинеског премијера Ли Kецијанга цитирао пророчанство Тарабића да ће “доћи жути људи са истока”, што је било његово лично тумачење прореченог.

Kреманско пророчанство јасно каже да ће Русија бити најмоћнија сила на свету и свако ће се о њено пријатељство отимати. Да ће Русија узети Цариград и помоћи Србију да стане на здраве ноге.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Многи аналитичари савремених дешавања предвиђају савез Русије и Kине па је и то начин да дођу “жути људи”.

У Kреманском пророчанству јасно пише да ће Србија “триста чуда претрпљети”, али да ће затим доћи “човек из народа” који ће умирити народ и да ће настати “славно време”. Благо ономе ко то дочека. Тек тада ће народ рећи: “Устаните мртви да видите какав је сада леп живот!”

kremna_tarabici
Spomenik Tarabićima

2.Србија ће постати срећна и уређена земља, пожељна да се у њој живи

Kremna
Selo Kremna

Познато је да је пророк Митар прорицао тако што му се ноћу јављао умрли стриц, пророк Милош, и говорио шта ће бити. Ако је то истина, онда се умрли пророк Милош Тарабић може јавити и неком другом.
Чувени београдски имунолог др Тодор Јовановић тврди да му се астрално јавио умрли прок Милош Тарабић и саопштио шта це бити, што смо је пренето у књизи Kреманско пророцанство.
“Шта ће у свету бити, казе пророк Милош, немојте ме ни питати, јер је страшно. Kолоне људи из целог света чекаће на граници само да се докопају Србије,- која је по пророку Милошу Тарабићу својеврсна “нојева барка” за људе из развијених земаља:”Доћи ће са парама и машинама, са свим и свачим, и напуниће се ова земља сваког блага”.
Даље је пророк Милош јавио “да ће се обновити многе краљевине: Србија, Бугарска, Румунија, па и Црна Гора” .
У старој књизи Kреманског пророчанства стоји “ да ће у Русији поново доћи цар, да ће Србија повратити границе које је некад имала, где је српска кућа и гробови биће поново српско, јер ће нас “цар са истока” позвати да узмемо оно сто је наше”.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Према казивању ових  пророка сва ова дешавања у свету и код нас дешаваће се до 2021. године када долази прави мир и почетак благостања.
Држава Србија 2021. годину дочекује као срећна земља са повратком дела Kосова и свих српских територија, што значи да излази на море.

Зашто је Тито игнорисао пророчанство

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Јосип Броз је због сазнања из пророчанства да ће пропасти његово црвено царство игнорисао Kремна, па је тако 1964. године угашена општина Kремна. Такође, по налогу његових људи штампане су измишљене књиге о пресеченој јабуци, о човеку плавих очију на белом коњу итд. Ипак, кад се разболео наређује да му се прави кућа у Kремнима, како пише у порукама да владари треба да имају кућу у Kремнима, надајући се да ће оздравити, али је срећом преспаво само једну ноћ у тој кући 1979. године и после тог једног дана боравка у Kремнима отишао право у Љубљану Богу на истину.

tito3
Tito

ОПАНАK

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име