Кремаста торта без шећера и маргарина, толико је једноставна и укусна да је можете правити свакога дана!
За подлогу:
250 г млевеног кекса
5 кашика ораха
60 г маслаца који мозете заменити соком од наранџе
100 мл млека
Измешајте млевени кекс и орахе па додајте маслац, измешајте и додајте млеко, сједините и распоредите на дно калупа.
Kрем:
800 мл слатке павлаке
1 учвршћивач за шлаг
250 г масцарпоне сира
200 г киселе павлаке
200 г желе бомбона
125 г наполитанки од лешника
200 мл шлага за украшавање
Измиксајте слатку павлаку са једним учвршћивачем, у другој посуди сједините сир и киселу павлаку па полако сједините са слатком павлаком и поделите у 2 дела.
У један део ставите 200 грама сецканих желе бомбона, а у други изблендане наполитанке. На подлогу ставите прво део са наполитанкама поравнајте па га ставите у замрзивач на једно 30 минута, извадите и ставите други део са желе бомбонама поравнајте и опет у замрзивач на 30 минута па одозго ставите шлаг а торту украсите по жељи.