Састојци: 600 мл млека, 2 пудинга од ваниле, 125 г маргарина, 100 г шећера у праху, 3 кашике кристал шећера, 100 г крема, 70 г црне чоколаде, 4 чоколадне бананице, 36 комада четвртастог кекса по избору, 200 мл млека за умакање кекса.
Припрема: Пудинг, кристал шећер и 100 мл хладног млека размутити, а остатак млека ставити да проври. Кад проври закувати размућену смесу и мешати док се не згусне, па склонити са ватре да се охлади.
Умутити маргарин са шећером у праху и додати у охлађен пудинг, па поделити смесу на 3 дела.
У један део ставити исецкане бананице и промешати, у други део крем па умутити и у трећи додати отопљену чоколаду, па и тај део умутити.
На тацну поређати 12 кексова умоченог у млеко, па нанети део који желите, па опет 12 комада кекса, па део који желите и трећи ред од по 12 комада кекса и трећи крем.
Одозго можете да украсите шлагом, отопљеном чоколадом, орашастим плодовима, или да једноставно завршите трећим кремом.
Оставити преко ноћи или неколико сати у фрижидеру да кекс омекша, па сећи на коцке и служити.
Стил