Славни глумац био уверен да се никад неће женити, а ОНДА ЈЕ СРЕО СРПКИЊУ! Због ње се посвађао са ПОРОДИЦОМ, а своју децу учи да причају на српском

0
10258
Фото: Јутјуб/принтскрин

Док није упознао четири године старију бившу манекенку и личну асистенткињу Виноне Рајдер, глумац Кристијан Бејл био је уверен да се никада неће оженити. Ипак, Сандра Блажић, девојка српских корена, дала му је веру у љубав.

Прича о њиховом упознавању посебно је занимљива. Сандра Блажић је бивша манекенка српских корена, чија је породица крајем 60-их година уз Београда емигрирала у Америку. Слободан Блажић и Надежда Топалски су у Чикагу 1970. године добили ћерку Сандру, правог имена Србослава, која је у Америци дипломирала менаџмент.

За разлику од ње, која је рођена у Америци, Кристијан Бејл је тек накнадно стигао у “обећану земљу”. Глумац је рођен у Велсу, где је провео детињство с родитељима Дејвидом и Џени и сестрама Шерон и Луиз. Глума га је очарала још од најранијих дана, 1982. године је снимио своју прву рекламу – за један омекшивач – а потом се појавио и у реклами за пахуљице. Први пут се на бину попео 1984. године, када је глумио у представи с Роуеном Аткинсоном.

Pročitajte i  Свети Харалампије заштитник од свих болести и изненадне смрти: Помолите му се овим речима за добро здравље

Родитељи су му се развели 1991. године, а цела та породична прича је оставила дубок траг на њему. Наиме, његова мајка Џени је желела да он прво заврши факултет, али његов отац је имао друге планове – он је желео да Кристијан оствари холивудску каријеру, без обзира на цену. Зато је након развода Дејвид Бејл повео сина у Лос Анђелес, а бившу супругу и две ћерке оставио у Велсу.

Будући да му је отац био поприличан манипулатор, од своје мајке и сестара у потпуности се отуђио.

Управо та породична прича пољуљала му је и веру у љубав и брак, па је Бејл својевремено изјавио: “Никада нисам планирао да се оженим. Сви у мојој породици су били разведени, зато нисам имао баш добро мишљење о браку.”

Pročitajte i  "Косово је, господине ефендија, у Србији" Бруталан одговор владике Григорија муфтији Зукорлићу и дан данас се препричава

Све се променило када је упознао Сандру и то на помало необичан начин. Наиме, доласком у Холивуд његова менторка је постала глумица Винона Рајдер, која му је помогла да добије улогу у филму “Мале жене” из 1994. године, у којем је она имала главну улогу.

У то време се говорило да је Кристијан на све начине покушао да заведе Винону, али га је она одбила. Утеху је пронашао у глумици Саманти Матис, али упркос свему, с њом је остао у одличним односима. Крајем деведесетих на једној журци, коју је организовала Винона Рајдер, упознао је њену личну асистенткињу Сандру Блажић. Постали су нераздвојни, а 2000. године у Лас Вегасу их је венчао имитатор Елвиса Прислија.

“Моја супруга је невероватно јака жена. Она је невероватно снажна и отресита, не трпи било какве глупости и зато је волим. Како се понашам код куће, то увелико зависи и од улоге за коју се припремам или тренутно глумим, али Сиби се то свиђа и мисли да је то кул. То можете да гледате на два начина – с једне стране неко би рекао: ‘Јадна жена, засигурно јој није лако да се носи са свим тиме’, а с друге стране можете да јој завидите: ‘Каква срећница, у исто време може да буде с толико различитих мушкараца’ “, изјавио је својевремено о својој супрузи с којом је током 17-годишњег брака добио ћерку Емелин и сина Џозефа.

Pročitajte i  Средњи син кнеза Лазара ког су Срби заборавили: Због свађе са братом избрисан из памћења и историје

И док са својом породицом нема готово никакве контакте, за породицу своје супруге је изузетно везан. Кажу да је управо уз њу и њене родитеље схватио шта породица заправо значи. Тако инсистира на томе да његова деца науче српски језик, а сваког Ускрса заједно одлазе у цркву Светог Илије у Лос Анђелесу.

(Стил)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име