KUVANO VINO I KOPRIVA: Idealna kombinacija u borbi protiv mnogih bolesti!

0
1102

Kopriva se od davnina koristi u medicinske svrhe. Zdrave kosti, zaštita unutrašnjih organa i obilje vitamina i minerala koji mogu da spreče teške bolesti samo su neke od prednosti koprive, a mi vam sada predstavljamo potpuno novi način konzumiranja ove moćne zelene biljke! Naime, pored pripreme variva i sokova, od koprive možete napraviti i izuzetno lekovito vino.

mulled wine with orange and spices

Pročitajte i  СРПСKА ПРИНЦЕЗА, ВЛАДАРKА ИЗ СЕНKЕ ЦАРСKЕ РУСИЈЕ: Од Ане Јакшић је Иван Грозни наследио љубав према Србији као и немањићки модел владавине!

Priprema: Pomešajte 10 kašika listova i korena koprive, kašiku pelina, kašiku tucanih bobica kleke i dve kašike bokvice.

kuvano-vino

Biljnu smesu stavite u litar crvenog vina i ostaviti da odstoji 12 sati.Nakon toga, vinu dodati 4 kašike meda i kuvati oko pola sata. Skuvano vino poklopite i ostavite da se ohladi. Uzimajte jednu kašiku toplog lekovitog vina pre svakog obroka.

Pročitajte i  РУСИ ЋЕ ХРЛИТИ У БЕОГРАД... Пророчанство српског војника о Трећем светском рату: За прва два све погодио, а ево ШТА ЈЕ РЕКАО О ТРЕЋЕМ!

Stvar ukusa

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име