Квалитетно месо: На пијаци „Палилула“ месара „Морава“ отворила први Meat concept store у Београду  

0
2555

Врхунска гастрономија у потпуно новом издању

Месара „Морава“ је на пијаци „Палилула“ отворила први Мeat Concept Store , место направљено у складу са светским трендовима где ће се уживати у premium  селекцији меса које припремају врхунски кувари. Тако ова чувена  београдска месара која већ скоро 40 година својим суграђанима обезбеђује све врсте најквалитенијег меса проширује своје пословање, али уједно и гастрономску понуду Београда.

Од сада сви који сврате на Палилуску пијацу моћи ће да у новоотвореном објекту по врло популарним ценама уживају у врхунским стековима који су од сада искључиво били доступни само у ексклузивним и специјализованим ресторанима.

Новоотворени објекат месаре Морава на Палилулској пијаци

У првом београдском Meat Concept Store-u уживаће се у Dry Aged Ribeye, T-bone и Tomahawk стејковима, одлежалим рамстецима, angus бургерима, тартар бифтеку, затим аутентичним специјалитетима као и што су јагњећа пљескавица, јунећа дијафрагма, јуњеће кости, као и увек попураним Моравиним ћевапима и пикатним роштиљским кобасицама које уз чашу пажљиво упареног вина, или пива увек  могу бити одличан избор.

О месари Морава

„Морава“  је београдска месара која још од 1984.године, представља место на коме се купују висококвалитени комади свих врста меса. Већ скоро 40 година сигуран и стручан тим својим купцима одабира и припрема поруџбине и са њима несебично дели своје знање и завидно гастрономско искуство. Месара „Морава“ присутна је и  у HoreCa тржишном сегменту, па је тако аутентични портфолио производа ове месаре  присутан  на менијима бројних реномираних ресторана и хотела широм Србије.

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име