Kvalitetno meso: Na pijaci „Palilula“ mesara „Morava“ otvorila prvi Meat concept store u Beogradu  

0
290

Vrhunska gastronomija u potpuno novom izdanju

Mesara „Morava“ je na pijaci „Palilula“ otvorila prvi Meat Concept Store , mesto napravljeno u skladu sa svetskim trendovima gde će se uživati u premium  selekciji mesa koje pripremaju vrhunski kuvari. Tako ova čuvena  beogradska mesara koja već skoro 40 godina svojim sugrađanima obezbeđuje sve vrste najkvalitenijeg mesa proširuje svoje poslovanje, ali ujedno i gastronomsku ponudu Beograda.

Od sada svi koji svrate na Palilusku pijacu moći će da u novootvorenom objektu po vrlo popularnim cenama uživaju u vrhunskim stekovima koji su od sada isključivo bili dostupni samo u ekskluzivnim i specijalizovanim restoranima.

Novootvoreni objekat mesare Morava na Palilulskoj pijaci

U prvom beogradskom Meat Concept Store-u uživaće se u Dry Aged Ribeye, T-bone i Tomahawk stejkovima, odležalim ramstecima, angus burgerima, tartar bifteku, zatim autentičnim specijalitetima kao i što su jagnjeća pljeskavica, juneća dijafragma, junjeće kosti, kao i uvek popuranim Moravinim ćevapima i pikatnim roštiljskim kobasicama koje uz čašu pažljivo uparenog vina, ili piva uvek  mogu biti odličan izbor.

O mesari Morava

„Morava“  je beogradska mesara koja još od 1984.godine, predstavlja mesto na kome se kupuju visokokvaliteni komadi svih vrsta mesa. Već skoro 40 godina siguran i stručan tim svojim kupcima odabira i priprema porudžbine i sa njima nesebično deli svoje znanje i zavidno gastronomsko iskustvo. Mesara „Morava“ prisutna je i  u HoreCa tržišnom segmentu, pa je tako autentični portfolio proizvoda ove mesare  prisutan  na menijima brojnih renomiranih restorana i hotela širom Srbije.

JKP „Gradske pijace“ tradicija i kvalitet

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime