Лагани ручак који вам НИКАД неће досадити: Полпете од тиквица правићете сваког дана

Састојци:

2 шољице наренданих тиквица
2 велика јаја
2 кашике насецканог младог лука
½ шољице брашна
¼ шољице наренданог пармезана
½ кашичице прашка за пециво
Прстохват соли
Прстохват оригана
¼ шољице биљног уља

Припрема:

Нарендане тиквице положите на папирне убрусе како би уклонили вишак течности.
Помешајте тиквице, јаја и лук.
У другој посуди помешајте пармезан, прашак за пециво, со и оригано.
Сједините састојке из обе опосуде, а уље загрејте и ставите пуну кашику мешавине у тигањ.
Пеците 2-3 минута са сваке стране.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...