Фото: Бакина кухиња принтскрин Јутјуб

Када се добро расхлади у фрижидеру овај колач је поред свог примамљивог изгледа, освежавајући попут сладоледа и прави је рај за ваше непце!

Састојци: 4 јаја, 200 г шећера, 6 кашика брашна, 200 г чоколаде за кување, 750 мл млека, 2 ванилин шећера, 200 г гриза, 100 г маргарина, 2 кашике прах шећера.

Pročitajte i  Да ли је реално да ОВОЛИКО КОШТАЈУ прженице у Београду? Сиротињско јело од бајатог хлеба данас је луксузни доручак

Упутство: Умутити јаја са 100 г шећера, додати брашно и растопљених 100 г чоколаде. Измешати и пећи на 190 степени 15 минута. Када се прохлади поделити на 2 дела. Маргарин измешати са шећером у праху. Гриз скувати у млеку, додати шећера по укусу и ванилин шећер, па закувати гриз.

Оставити да се охлади, па додавати у умућени маргарин кашику по кашику и добро миксером измутити и изједначити да се добије пенасти крем.

Pročitajte i  ОПОРАВЉА ЈЕТРУ, ЧИСТИ ЦРЕВА, ПОДИЖЕ ИМУНИТЕТ: Расол од киселог купуса је лек за све!

На једну половину торте истрести крем од гриза па покрити другом половином и добро притиснути. Растопити чоколаду и прелити колач.

Оставити 2-3 сата у фрижидеру да се хлади, па сећи на коцке.

Извор: Kod bake u gostima

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име