LIGNJE SA KROMPIROM NA MANASTIRSKI NAČIN: Ukusan ručak po receptu oca Gavrila

Krompir skuvati sa ljuskom u slanoj vodi i ostaviti da se ohladi

SASTOJCI:
* 1 kg krompira
* 2 glavice crnog luka
* 5 lignji
* limun, so, biber
* maslinovo ulje

PRIPREMA:
Lignje očistitite, operite i obarite u slanoj vodi. Obarene lignje isecite na tanke kolutiće i staviti u činiju,pa pobiberite i dodajte sok od limuna.

Krompir oljuštite, isecite na kolutove, pomešajte sa oljuštenim i na tanke režnjeve isečenim crnim lukom, sipatjte u činiju sa lignjama, prelijte maslinovim uljem i lagano promešajte.

lignje

Manastir Lepavina

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...