Ова биљка упија штетна зрачења: Време је да је одмах набавите

0
2150

Наша реалност је таква да је скоро свако од нас изложен штетнокм зрачењу компијутера, телефона и других уређаја. Ако желите да помогнете себи и својој деци набавите онда обавезну ову биљку и заштитите се од штетног зрачења

У питању је  спатифилум познатије као мирни љиљан. Ова биљка упија штетна зрачења и на основу њих рате и развија се.

Pročitajte i  Славимо Спасовдан: Ово су обичаји који кући доносе здравље, срећу и благостање

spatifilum.jpg 2

Популаран назив ове биљке је и -женска срећа, наиме сматра се да ова биљка својој власници доноси срећу, и ако неудатој девојци поклоните ову биљку, она ће у скорије време да среди свој лични живот. Ако је пак поклоните удатој девојци, она ће добити дете.

Овај цвет просто буја када се нађе у близини телевизора, компјутера и других електричних апарата који емитују зрачење.Због тога постао омиљена цветна декорација у становима и канцеларијским просторима који су препуни електронике.

Pročitajte i  Које дрво ваља, а које не ваља садити у близини куће - Осигурајте вашем дому дуговечност

Правилно гајење биљке: Све што треба да урадите јесте да ову биљку ставите вам сунчевих зрака и промаје и хладног ветра. Спатифилум воли сталну влагу па га зато, током интензивног раста и цветања, треба заливати најмање три пута недељно. У периоду мировања, од септембра до јануара, биљку треба ређе заливати мада се не треба допустити да јој се корени потпуно осуше.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име