Ловачка салата: Зимница број ЈЕДАН, коју ће сви обожавати!

Потребни састојци:

шаргарепа 500 г
кувани парадајз 1 л
црвена паприка 3 кг
сирће 1 дл
уље 1 дл
шећер 100 г
со 50 г
першун 1 веза
љута папричица по жељи

Kако припремити:

Исецкајте шаргарепу, па је кувајте у соку од парадајза око 40 минута.

Додајте паприку исецкану на коцкице, сирће, уље, со, шећер и сецкани першун и кувајте на лаганој ватри још 40 минута.

Сипајте у тегле и оставите да се охлади. Чувајте у фрижидеру.
Пријатно

Земунска пијаца: Нови изглед, стари дух

После модернизације пијаца „Палилула“, „Стари Меркатор“, „Борча“ и „Београдски...

Закупите тезгу: Београдске пијаце објавиле оглас за издавање у закуп пијачне опреме

Овом приликом обавештавамо заинтересована лица да је данас, 22....