Светски познати магазин о путовањима “Milestone”: Копаоник је најбоље чувана скијашка тајна Европе

0
144
Kopaonik, izvor: Mountain Resort

Зашто је Србија најбоље чувана скијашка тајна, и како су је видели новинари угледног магазина „Мilestone“, ових дана има прилику да сазна око милион читалаца тог часописа.

Реч је о  интернационално препознатом  бизнис травел магазину са седиштем у Шведској и милионским аудиторијумом широм света. На насловним странама до сада су се нашле личности попут Бил Гејтса и Питера Стордалена, норвешког „краља хотелијерства“.

Током студијске посете почетком године,  прве од почетка епидемије домаћин им је био Копаоник. И то, по свему судећи, одличан.

Pročitajte i  Маратон у престоници: Бирам срцем, бирам Србију, бирам Београдски маратон!

Ни температура од минус 20 степени са којом су се суочили није им покварила утисак о гостопримству, добро уређеним стазама, специјалитетима које су дегустирали.

О винима су учили и вина су пробали. Зато су и импресије поделили са читаоцима. Препоруку имају и за оне који би да „сиђу са стаза“ и детаљније упознају Србију.

Pročitajte i  Шта значи бити добар православац и хришћанин: Професор Владета Јеротић на мудар начин даје одговор на ова питања

Београд је представљен као дестинација за кратки градски одмор, а како стоји у тексту, обавезно би требало обићи Музеј Николе Тесле, Народни музеј, Музеј савремене уметности и Музеј Југославије.

Судећи по импресијама, сада када су открили, како кажу, најбоље чувану скијашку тајну Европе, можемо их очекивати поново. И њих и све оне које“ Мilestone“ информише.

И управо објављени текст, али и искуства током шест дана проведених у Србији, одлична су препорука за ову посебну циљну групу истанчаног укуса за луксуз.

Pročitajte i  Прича о првом српском вампиру: Милован Глишић оставио је најпотпуније сведочанство о Сави Савановићу, особи која је заиста постојала

Студијско путовање организовале су Туристичка организација Србије у сарадњи са Туристичком организацијом Београда, хотелом Radisson Collection и партнерима међу којима су ЈКП Скијалишта Србије, Хотел Горски, ТО Брус, винарије Спасић, Николић и Ђорђевић.

Оригиналан текст магазина “Milestone” можете погледати на линку https://milestonemagazine.com/skiing-in-serbia-eastern-europes-best-kept-secret/

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име