Манастирски паприкаш: Сочан и здрав посни ручак на кашику, који ће вас дуго дрђати ситим

0
2248

Састојци: 1/2 кг кромпира, 1/2 кг црног лука, 2 шаргарепе, 4 меснате паприке, 1 веза першуна, 2 кашике сувог зачина, 2 кашике брашна, млевена паприка, со.

Припрема: Kромпире ољуштити и исећи на коцке, налити водом да огрезну и ставити исецкани црни лук, шаргарепу, паприке и све скувати. Брашно и млевену паприку размутити у мало воде и умешати у јело.

Pročitajte i  До недавно је живела само у ЛОВАЧКИМ ПРИЧАМА: Откривен ЗЛАТНИ ВИВАК нова врста птице у Србији

Додати зачин и со по укусу, па склонити са шпорета и додати везу ситно сецканог першуна.

Уживајте!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име