Манастирски паприкаш спреман у 3 корака: Јефртин и укусан оброк савршен за вреле летње дане

Састојци:

500 г црног лука
500 г кромпира
2 шаргарепе
4 меснате паприке
1 веза першуна
2 кашике сувог зачина
2 кашике брашна
Млевена паприка
Со

Припрема:
1. Kромпире ољуштити и исећи на коцке, налити водом да огрезну и ставити исецкани црни лук, шаргарепу, паприке и све скувати.
2. Брашно и млевену паприку размутити у мало воде и умешати у јело.
3. Додати зачин и со по укусу, па склонити са шпорета и додати везу ситно сецканог першуна.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

(Kурир.рс)

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...