Матуранти из 10. београдске гимназије тражили су посао да би платили другарима екскурзију: Сада има посла, не само за њих, већ и за целу школу!

0
1757

Ђаци једног одељења Десете београдске гимназије преко ноћи су постали славни на друштвеним мрежама. Осмислили су како да зараде новац да би и другови који то не могу да приуште ишли на матурску екскурзију.

Разредна Драгана Можек рекла је да је пост на Фејсбуку, у којем се наводе послови које су ђаци спремни да раде како би помогли другарима, поделила са својим пријатељима и да није очекивала да ће акција отићи тако далеко, пише Курир.

“Очекивала сам да се јаве моји пријатељи или људи који раде у околним фирмама, али то је експлодирало”, испричала је Можекова у Београдској хроници. Акција коју су покренули прошириће се, каже, и на друга одељења.

– Не можемо да постигнемо да завршимо све послиће који нам се нуде, јер деца ни у једном тренутку не смеју да занемаре школу. Укључићемо друге ученике, а за онај новац који претекне питаћемо децу шта са њим да урадимо”, додаје Можекова.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име