Медени троуглићи пуњени ванила кремом и преливени медом: Најбољи слаткиш за посне дане

0
1014

Састојци: танке коре за баклаву, 2 пудинга од ваниле, шећер за пудинг, 2 кашике шећера за прелив, 1 пуна кашика меда, 50 г сувог грожђа, уље, ванилин шећер.

Припрема: На води скувати пудинг, додати шећер по жељи и један ванилин шећер. Оставити да се охлади. Покрити кесом да се не ухвати кора.

Pročitajte i  Уз веру до излечења: Ево како МОЛИТВА делује на ваш организам

Kору намазати уљем, преклопити је па поново намазати уљем помоћу четкице. Још једном преклопити и намазати и на ћошак убацити пуну кашичицу пудинга са сувим грожђем.

Савијати у облику троуглића и ређати у плех. Намазати троуглиће уљем и пећи на 200 степени око 30 минута.

Сируп: У шерпицу ставити 2 кашике шећера и пуну кашику меда, па додати 200 мл воде и кувати да се добију густи бели мехурићи и тиме прелити вруће троуглиће.

Pročitajte i  Прва љубав Вука Караџића коју није заборавио за живота: Трагика ове љубави пренела се и на ћерку коју је имао са Аном Краус

Уживајте!

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име