Милош Биковић играће Николу Теслу у новом руском филму: Очекује нас права велика авантура

0
520

Милош Биковић један је од најпопуларнијих српских глумаца и већ извесно време живи и ради у Русији.
ове зиме имали смо прилике да га гледамо у остварењу “Лед”, које је наишло на бројне позитивне критике, а ускоро нам у биоскопе стиже и нови филм, који ће, како пише Руска реч, млади српски глумац и продуцирати.
У питању је филм о Николи Тесли, кога ће играти Милош Биковић.
Према сценарију филма генијални научник и проналазач Никола Тесла крајем 19. века открива начин да се пребаци у паралелни свет, по много чему сличан нашем, али технолошки на далеко вишем нивоу. Проналазач се среће са тајном организацијом из паралене стварности и сазнаје да се на нашу планету спрема инвазија. Тесла у том тренутку улази у борбу против моћног и опасног непријатеља.Редитељ ће бити Александар Богусловски са којим је Милош већ сарађивао, играјући у његовом авантуристичком филму са елементима трилера, мистике и романтике „Изван граница реалности“ главну улогу, варалице који окупља групу људи са натприродним способностима како би опљачкали казино. Партнер му је славни Антонио Бандерас.„Тесла“ је замишљен као велики међународни пројекат са буџетом од 15 милиона долара, а у продукцију ће се поред руске и америчке компаније (Kinodanz и AMBI Media Group), које стоје и иза филма Изван граница реалности, укључити и кућа Милоша Биковића и Миодрага Радоњића Archangel Studios.
Филм ће се снимати уз подршку српског Министарства културе. Поред тога руска продуцентска кућа Kinodanz фокусирана на производњу висококвалитетних акционих, авантуристичких и научно-фантастичних филмова намерава да у Србији отвори студио компјутерске графике. Почетак снимања „Тесле“ планиран је за идућу годину.

Руска реч

Inicijalizacija u toku...
Pročitajte i  "Пролећна песма" Десанке Максимовић: Најлепша ода пролећу од које трепере сва срца

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име