Мионица до Пекинга и Дубаија: Јединственом понудом ова општина обезбедила место на светској туристичкој мапи

0
1025

Општина Мионица спроводи велики број активности које за циљ имају развој рецептивног туризма а самим тим и брендирање општине.

На иницијативу председника општине Бобана Јанковића, Туристичка организација Мионица је покренула заједнички пројекат са туристичком агенцијом „Global  Меtropoliten Tours“ који подразумева организовање специфичних туристичких аранжмана намењених туристима у земљи и иностранству.

„Global  Меtropoliten Tours“ која је лидер у свом пољу, укључена је у међународне резервационе системе од којих су најпознатији  „Fly Dubai“, „Holidays“, „GetYourGuide“,  „GTA“ и “Viator Travel”. Ова агенција је овлашћени снабдевач и пружалац свих туристичких услуга у Србији, а такође је и учесник  бројних међународних сајмова туризма.

На предстојећим сајмовима који се овог месеца организују у Пекингу и Дубаиjу, „Global  Меtropoliten Tours“  ће представити општину Мионица и њену комплетну туристичку понуду. Ово је пут којим  Мионица улази на велика врата где ће на глобалном нивоу представити свој туристички потенцијал.

Сарадња „Global  Меtropoliten Tours“ и Туристичке организације Мионица се огледа у организовању различитих форма туристичких аранжмана који ће бити занимљиви како домаћим тако и иностраним туристима. То ће бити идеална прилика за све посетиоце да се на јединствен начин  упознају са великим бројем културно-историјских садржаја који се налазе на подручју мионичког краја.

Оно што ове аранжмане издваја и разликује у односу на конкуренцију је њихова иновативост и оргиналност. Класични туристички аранжмани током којих кустос или водич неисцрпно засипају информацијама о историји, култури и баштини су прошлост у овој општини.

Туристи ће имати прилику да током посете мионичом крају у потпуности доживе све обичаје, традицију и легенде које се у овом крају негују на посебан начин. Имаће могућност да заједно са мештанима учествују у припремама преслава, да присуствују традиционалним српским свадбама и још пуно других занимљивости које су карактеристичне за Мионицу и њену околину.

Индивидуални доживљај сваког туристе у Мионици је битан, те је због тога ово место које пружа осећај припадности. Овде угоститељ није обичан пружалац услуге већ прави домаћин,  храна која се служи на трпези стигла је право са плодног мионичког тла. У Мионици можете искључиво купити сувенире које су рукотворине предшколаца и основаца али  и искусних ткаља и домаћица.

Ово ће свакако бити једна необична и јединсвтена авантура у којој ће уживати и гости, али и њихови домаћини.

Аранжмани су намењени пословним туристима, савршени су за тим билдинге, али и све оне који желе да се упусте у назаборавни доживљај и искуство које могу понудити једна српска варошица богате историје и неисцрпне гостопримљивости.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име