Велики потенцијал: Општина Мионица представила је своју богату туристичку понуду на два сајма у Београду и Софији

0
1015
Штанд Мионице на сајму туризма у Београду

Туристичка понуда Мионице предстаљена је прошле недеље на два престижна сајма туризма у Београду и Софији. Посетиоци су упознати са туристичким локалитетима и послужени укусним специјалитетима које је припремила средња школа из Мионице.

Међународни сајам туризма у Софији је био сјајна прилика да се Мионица представи ван граница Србије. Заједно са Туристичком организацијом Србије, Мионица и још 30 локалних туристичких организација, представили су понуду наше земље у најбољем светлу. Са укусима, традицијом и добром причом очарали су посетиоце сајма туризма у Бугарској, а с обзиром да је на овом сајму посебан акценат био на бањском туризму и пратећим садржајима, посебну пажњу су изазвали Бања Врујци са својим термоминералним изворима и Спортски центар „Мионица“, мада није изостало ни интересовање за друге туристичке локалите општине Мионица.

Традиционалним учешћем на овогодишњем 42. Међународном сајму туризма у Београду који је одржан од 20. до 23. фебруара, општина Мионица се представила многобројном аудиторијуму. Као и претходних година, посетиоци штанда општине су били у прилици да се из прве руке информишу о понуди смештајних капацитета, ценама, попустима и промотивним пакетима, као и могућностима коришћења ваучера за боравак у домаћој радиности и сеоским туристичким домаћинствима којих из године у годину је све већи број. Првог дана штанд Мионице посетили су бројни потенцијални туристи који су у правом смислу осетили традицију и укусе Мионице. Средња школа Мионица је са својим специјалитетима које су припремили њени ученици и професори и овог пута била веома запажена, док су будући туристички техничари своје вештине усавршавали кроз комуникацију са посетиоцима штанда. Сајам је био прилика за промовисање Мионице, њених туристичких локалитета и туристичких производа који су представљени кроз нови промотивни материјал у виду туристичке карте, каталога „Добро дошли у Мионицу“, брошура „Етно водич“, „Сасвим необична Мионица“ и „Приче из музеја“.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име