U Mionici obeležen važan jubilej: Osnovna škola u selu Rajković proslavila 130 godina rada i postojanja

0
1228

Osnovna škola ,,Vojvoda Živojin Mišić” u Rajkoviću je 5. novembra obeležila 130-godišnjicu postojanja. Svečanoj proslavi ovog važnog jubileja su prisustvovali najviši predstavnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine Mionica gospodinom Bobanom Jankovićem. Među gostima su bili direktori osnovnih i srednjih škola iz Mionice i Valjeva, brojni preduzetnici koji svojim donacijama pomažu školi, saradnici, bivši učenici koji su danas uspešni u svojim poslovima, roditelji učenika, radnici u penziji i mnogi drugi.

Sve prisutne goste je srdačno pozdravio predsednik opštine Boban Janković. On je u svom pozdravnom govoru naglasio da je najveća investicija, investicija koja je usmerena u našu decu. Takođe,on je tom prilikom i ukazao na nastojanje lokalne samouprave da u narednom periodu rekonstruiše i obnovi sve obrazovne objekte koji se nalaze na teritoriji opštine Mionica.

Pročitajte i  Potpuno genijalno: Pogledajte remek-dela arhitekture brutalizma na prostorima stare Jugoslavije
Predsednik opštine Mionica gospodin Boban Janković

Svečani program koji su za sve prisutne pripremili učenici i nastavnici oven škole je u prvo plan naglasio sve vrednosti koje u sebi nosi ljubav, porodica, prijateljstvo i obrazovanje.

Na sceni su se smenjivali mališani koji su svojom pesmom, igrom, recitovanjem i glumom izmamili brojne aplauze i osmehe svih prisutnih.

Pročitajte i  Gradska kuća - najlepši simbol Subotice: Predstavlja jedinstveni spoj arhitekture i umetničkih zanata
Predsednik opštine Mionica Boban Janković sa saradnicima i nastavnim kadrom Osnovne škole "Vojvoda Živojina Mišić" iz sela Rajković
Predsednik opštine Mionica Boban Janković sa saradnicima i nastavnim kadrom Osnovne škole “Vojvoda Živojin Mišić” iz sela Rajković
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime