У Мионици обележен важан јубилеј: Основна школа у селу Рајковић прославила 130 година рада и постојања

0
1446

Основна школа ,,Војвода Живојин Мишић” у Рајковићу је 5. новембра обележила 130-годишњицу постојања. Свечаној прослави овог важног јубилеја су присуствовали највиши представници локалне самоуправе на челу са председником општине Мионица господином Бобаном Јанковићем. Међу гостима су били директори основних и средњих школа из Мионице и Ваљева, бројни предузетници који својим донацијама помажу школи, сарадници, бивши ученици који су данас успешни у својим пословима, родитељи ученика, радници у пензији и многи други.

Све присутне госте је срдачно поздравио председник општине Бобан Јанковић. Он је у свом поздравном говору нагласио да је највећа инвестиција, инвестиција која је усмерена у нашу децу. Такође,он је том приликом и указао на настојање локалне самоуправе да у наредном периоду реконструише и обнови све образовне објекте који се налазе на територији општине Мионица.

Председник општине Мионица господин Бобан Јанковић

Свечани програм који су за све присутне припремили ученици и наставници овен школе је у прво план нагласио све вредности које у себи носи љубав, породица, пријатељство и образовање.

На сцени су се смењивали малишани који су својом песмом, игром, рецитовањем и глумом измамили бројне аплаузе и осмехе свих присутних.

Председник општине Мионица Бобан Јанковић са сарадницима и наставним кадром Основне школе "Војвода Живојина Мишић" из села Рајковић
Председник општине Мионица Бобан Јанковић са сарадницима и наставним кадром Основне школе “Војвода Живојин Мишић” из села Рајковић
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име