„Мионица Рели“ 2021: Пети пут за редом ауто трке кроз живописне пределе мионичког краја

0
76

Општина Мионица пети пут за редом домаћин и организатор „Мионица Релија“. Ове године у трци учествује 31 посада из иностранства и Србије.

Такмичење који се бодује на европском нивоу, организује се у сарадњи са Ауто-мото савезом Србије, Спортским ауто и картинг савезом Србије, Спортским савезом Србије и Министарством омладине и спорта.

Церемонијални старт, на ком ће бити представљени возачи и аутомобили биће одржан на Тргу војводе Живојина Мишића у Мионици, у петак 9. јула у 21 час. Овај догађај биће пропраћен ватрометом. А сат времена пре почетка церемонијалног старта сви посетиоци ће имати прилику да се друже са такмичарима и виде возила која ће бити део ове рели авантуре.

Pročitajte i  Повратак редовним прегледима пацијената: Амбуланте у Рајковићу и Бањи Врујци спремно чекају своје кориснике

Званично, “5. Мионица Рели” почиње у 9:12, у суботу 10. јула на 500 метара од раскрснице за Дивчибаре ка Кључу, а “брзинац” се вози поред фабрике воде “Миони”, преко раскрснице за Ђурђевац, до раскрснице за Ваљево и Дивчибаре, што представља деоницу специјалног брзинског испита 1, 3 и 5.

Деоница Словац-Вировац-Табановић се вози до раскрснице са путем за Табановић, односно до почетка макадамске деонице која представља деоницу специјалног брзинског испита 6 и 8. Деоница Брежђе-Мионица се вози од школе у Брежђу до раскрснице са путем Мионица-Дивчибаре и представља деоницу специјалног брзинског испита 7 и 9.

Pročitajte i  Мионица у добром друштву: Постала члан клуба градова са повољним пословним оркужењем

Проглашење победника планирано је у суботу у 19:10 сати испред зграде општине Мионица.

Рели у Мионици  се бодује за ФИА Централноевропски зонски рели шампионат, као и за Национални шампионат Србије у релију и Отворени отворено првенство Србије у релију.

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име