Mionica Reli 2019: Auto trka kroz mionički kraj i koncert grupe „Neverne bebe“

0
1068

Kao i prethodne dve godine, i ove će Mionica biti domaćin 3. po redu auto trke koja će se voziti kroz živopisne predele mioničkog kraja. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom opštine Mionica, a u saradnji sa AK Fam MM Pover, Auto-moto savezom Srbije, Sportskim auto i karting savezom Srbije.

„3. Mionica Rally“ će ove godine trajati od 17. do 18. maja.

Pročitajte i  Neustrašivi sin vojvode Živojina Mišića: Nemci su ga streljali, a u času samrti izgovorio je OVU MOĆNU REČENICU!

Do sada se za auto reli prijavilo čak 30 posada, a bodovi koje takmičari budu osvojili će se računati za FIA Centralno evropski zonski reli šampionat, Međunarodno zonsko reli prvenstvo Srbije i Nacionalni reli šampionat Srbije.

Ukupna dužina ovogodišnje auto trke iznosi 200 kilometara od kojih je 69,3 kilometara specijalni ispit.

Pročitajte i  Rajhlova palata u Subotici: Remek delo Mađara iz Apatina kojim se Srbija ponosi

Ceremonijalni start će se održati 17. maja, na Trgu vojvode Živojina Mišića sa početkom u 20:31 čas, dok takmičarski dan počinje u subotu 18. maja.

Proglašenje pobednika je subotu na Trgu vojvode Živojina Mišića sa početkom od 18:10 časova, nakon čega će od 20 časova posetioci ove sportske manifestacije moći da uživaju u koncertu grupe  „Neverne bebe“.

Pročitajte i  Rajhlova palata u Subotici: Remek delo Mađara iz Apatina kojim se Srbija ponosi
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime