Mioničani pokazali solidarnost, dobro srce i humanost na delu: Uspešno održan koncert „S one strane duge“

0
530
Sportska hala Mionica, humanitarni koncert:"S one strane duge"

Juče je u Sportskoj hali Mionica održan humanitarni koncert pod nazivom „S one strane duge“ sa ciljem da se prikupe novčana sredstva za pomoć porodici Jovanović iz Tolića. Naime, teška sudbina ove porodice podstakla je rukovodstvo opštine Mionica da udruženim snagama sa svojim ustanovama i Crvenim krstom Mionica organizuju ovu humanitarnu akciju kako bi im bar malo olakšali i poboljšali životne uslove.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković zahvalio se publici, mioničkim privrednicima, svim ustanovama i volonterima koji su pomogli u realizaciji ove manifestacije. Posebnu zahvalnost predsednik opštine je uputio  mališanima iz vrtića „Neven“ koji su svojim nastupom uneli pozitivne vibracije i vedrinu u ovu humanitarnu akciju.

Pročitajte i  Pismo Ajnštajna Milevi Marić koje svedoči o njenom teškom položaju u braku: Neljudski zahtevi koje je veliki naučnik postavio svojoj ženi

– Ovom akcijom smo pokazali da je Mionica uvek uz svoje sugrađane i da smo spremni da pomognemo svima onima kojima je naša pomoć potrebna. Iskoristiću ovu priliku da se zahvalim svima onima koji su doprineli da ova akcija uspe, i naravno Blic fondaciji koja takođe prikuplja sredstva za naše Jovanoviće. Poruka ovog događaja je da je humanost i dalje na ceni, i da je Mionica uz Jovanoviće. – rekao je Janković.

Pročitajte i  DANAS SU LETNjE ZADUŠNICE: Ovaj običaj treba ispoštovati obavezno, a evo šta nikako ne smete raditi

Na koncertu je prikupljeno ukupno 305.000 dinara. Pomoć Jovanovićima može se i dalje uplatiti na dinarski račun Blic fondacije 2750010221949709-90 ili slanjem SMS poruke na humanitarni broj 2552.

Pročitajte i  Dobrodošli u Suboticu: Mesto sa prostranim ravnicama, slasnim gombocama, prelepim nacionalnim parkom i neprocenjivim kulturnim nasleđem

Život se surovo poigrao sa mališanima porodice Jovanović Anom (9), Petrom (7) i Sarom (5). Ana i Petar su rođeni sa oblikom skolioze, oboljenjem kičme koje im u velikoj meri otežava obavljanje svakodnevnih životnih aktivnosti. Da nesreća nikada ne dolazi sama uverili su se ova nedužna deca kada im je prošle godine majka preminula samo dan pred Aninu zakazanu operaciju kičme. Danas se o njima brine otac Miloš, sa mesečnim prihodom od 10.000 dinara i skromnim nadničarskim dnevnicama.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime