Opština Mionica primila donaciju od NALED-a i GIZ-a: Medicinska oprema za zaštitu i dezinfekciju

0
46

Delegacija Nacionalne alijanske za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Nemačke razvojne agencije (GIZ) je danas posetila opštinu Mionica. Tom prilikom Mionici je uručena donacija u vidu 7.800 pari jednokratnih zaštitnih rukavica, isto toliko komada zaštitnih hirurških maski, 323 vizira, 188 litara alkohola i 360 litara hlorina u ukupnoj vrednosti od 516,5 hiljada dinara.

Delegaciju je dočekao predsednik opštine Mionica Boban Janković. Uz reči zahvalnosti, Janković je naglasio da ova donacija predstavlja značajnu podršku Mionici u borbi protiv Korona virusa.

Pročitajte i  Projekat od velikog značaja za stanovnike Mionice: U toku je izgradnja i izmeštanje vodovodne mreže u selima Šušeoka i Osečinica

-Velika mi je čast što je NALED odabrao građane opštine Mionica kao nekoga kome će pomoći i zadovoljan sam unapređenjem saradnje sa GIZ-om i NALED-om. U trenutku kada se naša zemlja bori sa opakim neprijateljem, svaka pomoć u vidu medicinske opreme je dobro došla-izjavio je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Pročitajte i  U čast vojvode Živojina Mišića: Otkrivanjem spomen ploče otvoren muzej u Osečinici posvećen velikom vojskovođi
Opština Mionica primila medicinsku zaštitnu opremu od NALED-a i GIZ-a
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime