“Mioničko ćemane“: Tradicionalna kulturno-turistička manifestacija koja okuplja talentovane violiniste

0
463

 

Opština Mionica u saradnji sa Kulturnim centrom Mionica organizuje kulturno-turističku manifestaciju „Mioničko ćemane“.

Ovaj događaj okuplja veliki broj mladih i talentovanih ljudi, koji na ovaj način imaju priliku da se predstave široj publici.

Takmičenje violinista će se održati u nedelju 4. avgusta sa početkom u 10 časova u porti crkve Svetog Spiridona Čudotvorca, u Gornjem Lajkovcu.

Pročitajte i  Za njega tvrde da je najumniji srpski vladar: Pisac pesme Slovo ljubve, graditelj Manasije, pobornik književnosti, umetnosti i filozofije...

Opština Mionica pokušava da kroz “Mioničko ćemane” oživi duh muzičke tradicije celog mioničkog kraja, a ujedno i da deo brojnih događanja koji se organizuju u srcu varoši premesti u manje opštinske centre.

Stručni žiri će izabrati i nagraditi najbolje violiniste za posvećeno negovanje i praćenje razvoja ovog vida umetničkog stvaralaštva.

Pročitajte i  I momci sa sela zaslužuju ljubav: Kako je srpska snajka iz Kazahstana na prvi pogled osvojila srce Radoja iz Mionice

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti telefonom na broj: 014 3421 157, putem mejla na adresu: kcmionica@gmail.com, ili na dan takmičenja kod žirija.

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime