Најлепше за крај: Величанственим ватрометом и дечијим маскенбалом завршени 23. „Мишићеви дани“

0
939

У суботу вече, 20. јула уз спектакуларни ватромет, званично су завршени 23. „Мишићеви дани“.

Треба нагласити да је на дан завршетка ове најважније манифестације целог мионичког краја, рођен наш велики војсковођа, војвода Живојин Мишић у чију се част овај догађај и одржава.

Осмодневна манифестација ове године била је испуњена најразличитијим садржајем, програм је био подређен свим узрастима и генерацијама,  тако да су сви могли да пронађу нешто занимљиво.

Одржане су бројне изложбе, књижевне вечери, спортски турнири, „Варошко вече“, представе, дечији маскенбал и оно што је најважније концерти популарних певачких звезда из наше земље.

Наступили су Жељко Васић, „Неверне бебе“, Слађа Алегро, „Megamix bend“, „Апсолутно романтично“ и Ацо Пејовић.

Може се рећи да је концерт веома популарног фолк-поп певача Аце Пејовића био прави спектакл јер је окупио велики број поштовалаца овог уметника који су са свих страна наше земље тог дана посетили Мионицу.

„Мишићеви дани“ су завршени великим дечијим маскенбалом Предшколске установе „Невен“ из Мионице и грандиозним ватрометом.

Публика на Тргу војводе Живојина Мишића је без даха уживала у феноменалном призору који се одигравао на небу, чиме су 23. “Мишићеви дани” били званично завршени.

Велики ватромет на Тргу војводе Живојина Мишића

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име