Najlepše za kraj: Veličanstvenim vatrometom i dečijim maskenbalom završeni 23. „Mišićevi dani“

0
702

U subotu veče, 20. jula uz spektakularni vatromet, zvanično su završeni 23. „Mišićevi dani“.

Treba naglasiti da je na dan završetka ove najvažnije manifestacije celog mioničkog kraja, rođen naš veliki vojskovođa, vojvoda Živojin Mišić u čiju se čast ovaj događaj i održava.

Osmodnevna manifestacija ove godine bila je ispunjena najrazličitijim sadržajem, program je bio podređen svim uzrastima i generacijama,  tako da su svi mogli da pronađu nešto zanimljivo.

Pročitajte i  Trojica sinova vojvode Mišića: Tragična sudbina junaka, potomaka velikog vojvode

Održane su brojne izložbe, književne večeri, sportski turniri, „Varoško veče“, predstave, dečiji maskenbal i ono što je najvažnije koncerti popularnih pevačkih zvezda iz naše zemlje.

Nastupili su Željko Vasić, „Neverne bebe“, Slađa Alegro, „Megamix bend“, „Apsolutno romantično“ i Aco Pejović.

Može se reći da je koncert veoma popularnog folk-pop pevača Ace Pejovića bio pravi spektakl jer je okupio veliki broj poštovalaca ovog umetnika koji su sa svih strana naše zemlje tog dana posetili Mionicu.

Pročitajte i  Dobrodošli u Suboticu: Mesto sa prostranim ravnicama, slasnim gombocama, prelepim nacionalnim parkom i neprocenjivim kulturnim nasleđem

„Mišićevi dani“ su završeni velikim dečijim maskenbalom Predškolske ustanove „Neven“ iz Mionice i grandioznim vatrometom.

Publika na Trgu vojvode Živojina Mišića je bez daha uživala u fenomenalnom prizoru koji se odigravao na nebu, čime su 23. “Mišićevi dani” bili zvanično završeni.

Pročitajte i  Rajhlova palata u Subotici: Remek delo Mađara iz Apatina kojim se Srbija ponosi
Veliki vatromet na Trgu vojvode Živojina Mišića
Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime