Mister D nastavlja da časti – 50% na odabrane restorane!

0
569

Mr. D, aplikacija za dostavu hrane i namirnica ponovo je obradovala svoje korisnike velikim popustima do čak 50% za narudžbine iz nekih od najboljih restorana.

Servis za dostavu hrane, koji je za kratak period stekao poverenje velikog broja korisnika, nastavio je sa brojnima akcijama čime svakodnevno opravdava brzorastuću popularnost.

Uživamo u povratnim informacijama koje redovno dobijamo od zadovoljnih korisnika i upravo zbog toga smo odlučili da nastavimo sa akcijom. Neki od najboljih restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu ponovo su se rado odazvali akciji 50% popusta. Broj partnera je porastao na 550, ali ne planiramo da stanemo. Ono što možemo da očekujemo za naredni period jeste širenje i na druge gradove u Srbiji“ , rekao je komercijalni direktor Mr. D, Marko Stanković.

Servis za dostavu hrane Mister D počeo je sa radom pre dva meseca, a neki od restorana koji su prepoznali zagarantovani uspeh ove domaće platforme su KFC, Monument, Buritto Madre, Big Pizza, Cros, Brt burger, W sushi, Pile&Prase, Prote.in, Supreme Steak, Index House, Burger House, Night&Day, Tron, Napoli i mnogi drugi.

„Trudićemo se redovno unapređujemo kvalitet našeg poslovanja, čime konkretno mislim na sve timove koji su zaduženi za brigu o našim korisnicima. Dok je vreme još uvek promenljivo, ne razmišljajte o kuhinji, već se udobno smestite u svoju fotelju, naručite omiljenu klopu po duplo manjoj ceni i sačekajte našeg dostavljača koji je u najkraćem mogućem roku na vašoj adresi“, dodao je Stanković.

Aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име