Mister D časti – 50% na odabrane restorane: Novi servis za dostavu obradovao svoje korisnike velikim popustima

0
615

Mr. D, nova aplikacija za dostavu hrane i namirnica obradovala je svoje korisnike velikim popustima do čak 50% za narudžbine iz odabranih restorana. Servis koji je pre samo dve nedelje počeo sa radom, od samog početka nagrađuje svoje korisnike besplatnom dostavom.

Marko Stanković, komercijalni direktor Mr. D, najavio je veliki broj akcija koje će korisnici moći da očekuju u narednom periodu.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Redovno brinemo o kvalitetu hrane i ponude, i upravo zbog toga smo se trudili da neki od najboljih restorana u gradovima u kojima smo dostupni budu deo akcije 50% popusta. Takođe, svakodnevno radimo na povećanju broja partnera, pa će i usluga biti sve veća i raznovrsnija“, rekao je Stanković.

Ova domaća platforma počela je sa radom pre dve nedelje i dostupna je u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a planirana su širenja i na ostale gradove Srbije. Korisnici su u mogućnosti da izaberu omiljenu hranu iz više od 550 restorana, od kojih se veliki broj pridružio ovoj akciji.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Nastavljamo akciju popusta kako bi obradovali sve korisnike koji su nam ukazali poverenje. Uživanje u ukusima različitih kuhinja nikada nije bilo jednostavnije. Potrebno je samo da izaberete neke od specijaliteta sa naše aplikacije koji su na akciji, a mi ćemo kao i do sada, u najkraćem mogućem roku biti na vašoj adresi. Zaboravite na kuhinju u februaru mesecu, ne razmišljajte o obrocima, već poručite omiljenu picu, burger, pastu ili salatu za duplo manje novca “, dodao je Stanković.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име